search

Ole Henriksen
Find Your Balance Oil Control Cleanser

26,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Syväpuhdistava Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser -puhdistustuote pesee kasvoilta pois epäpuhtaudet ja liiallisen rasvaisuuden. Puhdistustuote sisältää Green Fusion Complex™ -aktiiviyhdistettä, joka on sekoitus tehokkaita luo… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser

Syväpuhdistava Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser -puhdistustuote pesee kasvoilta pois epäpuhtaudet ja liiallisen rasvaisuuden. Puhdistustuote sisältää Green Fusion Complex™ -aktiiviyhdistettä, joka on sekoitus tehokkaita luonnonmukaisia ainesosia kuten vihreää teetä, eukalyptusta, levää ja irlanninsammaluutetta, jotka yhdessä neem-puun siemenöljyn kanssa auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia kuivattamtta ihoa. AHA-hapot auttavat irroittamaan kuollutta ihosolukkoa, joka saattaa tukkia ihohuokosia.

Vaahtoavassa ihonpuhdistustuottessa on raikas eukalyptuksen ja piparmintun tuoksu, joka herättää aistit. Ihosta tulee välittömästi raikkaan sekä tasapinoitetun tuntuinen ja se saa upean Ole-hehkun.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle
  • Syväpuhdistava koostumus
  • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja

Koko: 148 ml

Käyttö

Ota tuotetta kosteille kämmenille ja vaahdota se. Hiero vaahto märälle kasvojen iholle hellin liikkein. Huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser

Keskimääräinen arvosana (1.0): 1/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää