Pääsiäinen

Suodata

Kaipaatko kevääksi jotain uutta?

Kevät alkaa pääsiäisestä ja samalla herää halu kokeilla jotain uutta ja ihanaa. Suosittelemme kurkistamaan kylppärin kaappiin ja meikkipussiin - onko siellä kaikki valmista kevättä ajatellen? Alta löydät vinkkejämme kevääksi niin ihonhoidon, meikkien kuin hiustenhoidonkin saralta.

Ihonhoito keväällä

Aurinko alkaa paistaa pian täydellä teholla, joten suojakerrointen on oltava kunnossa kasvoilla. Suosittelemme erityisesti korealaisia aurinkovoiteita, jotka eivät jätä iholle epämiellyttävää tuntua vaan toimivat ideaalisti myös meikin alla. Kaikki aurinkovoiteet löydät tästä linkistä.

Keväällä suosittelemme myös katsomaan itseruskettavien suuntaan, sillä purkkirusketus on takuulla turvallisempi kuin auringonsätein hankittu. Parhaimmillaan itseruskettava heleyttää ihoa niin, ettei kevään vielä kirpeiden tuulien tuoma punoitus näy kasvoilla häiritsevästi. Koppaa kaikki itseruskettavat haltuun tästä linkistä.

Kevät on meikkitrendien aikaa

Keväällä asetetaan suunta loppuvuoden meikkitrendeille ja moni leikkitteleekin väreillä kevätaikaan. Meikkipohjan voi kenties vaihtaa kuulaan kosteuttavaan BB-voiteeseen ja mahdollisiin sateisiin varautua vedenkestävällä ripsivärillä. Luomiväreissä tekee mieli kokeilla paitsi klassisen keväisiä pastelleja, myös jotain aivan muuta: metallisävyjä tai yllättävää väripilkkua esimerkiksi vihreän muodossa. Kaikki meikit löydät tästä linkistä.

Hiustenhoito keväällä

Talvi on hiuksille rankkaa aikaa ja keväällä ne kaipaavatkin kosteutta ja pehmeyttä. Rakastamme erilaisia hemmottelevia hiusnaamioita, joiden avulla kuivuudesta kärsineet kutrit kokevat muodonmuutoksen. Kevään ensimmäiset auringonsäteet ja lisääntyvä valoisa aika kannustavat käyttämään kiiltoa tuovia viimeistelytuotteita, kuten erilaisia hiusöljyjä. Kaikki hiustuotteet löytyvät tästä linkistä.

Kenties suoristusrauta on jo aikansa nähnyt ja kevät on paras aloittaa täysin uudella hiuslaitteella? Mikäli muotoilulaitetta käyttää niinkin usein kuin kerran viikossa, on sen laadulla huima vaikutus hiusten kuntoon. Mitä hellävaraisemmin hiukset saa muotoiltua, sitä vähemmän korjaavia toimenpiteitä ne vaativat pesun ja kampaamokäyntien yhteydessä. Hiuslaitevalikoiman löydät tämän linkin takaa.

Ehkä kevät tuo hiustenhoitoon täysin uusia tuulia ja haluat kokeilla suursuosiota nauttivaa Curly Girl Method -hiustenhoitorutiinia? Katso ohjeet ja tuotteet kiharille hiuksille tästä linkistä.

Katso myös

Halloween

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Isänpäivän lahjavinkit

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale