search

Pixi
Vitamin-C Caviar Balm

37,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Pixi Vitamin-C Caviar Balm -kasvonaamio tuo iholle uudenlaista heleyttä ja auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenintuotantoa. C-vitamiinia sisältävä kasvonaamio kirkastaa ihon sävyä ja kohdistaa tehonsa esimerkiksi pigmenttivirheisiin. Kasvoille jät… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Pixi Vitamin-C Caviar Balm

Pixi Vitamin-C Caviar Balm -kasvonaamio tuo iholle uudenlaista heleyttä ja auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenintuotantoa. C-vitamiinia sisältävä kasvonaamio kirkastaa ihon sävyä ja kohdistaa tehonsa esimerkiksi pigmenttivirheisiin. Kasvoille jätettävä naamio antaa iholle pitkäkestoista kosteutta ja antioksidanttista suojaa.

  • Kirkastava kasvonaamio
  • Sisältää C-vitamiinia
  • Kosteuttava, vitaminoitu koostumus

Koko: 45 ml

Käyttö

Levitä kasvonaamio puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna kasvonaamion imeytyä ja hiero loppu voide iholle. Ei tarvitse huuhdella. Käytä tarpeen mukaan tai 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää