Maria Åkerberg
Body & Massage Oil Natural

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body & Massage Oil Natural on vartalo- ja hierontaöljy, joka ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä. Se on kehitetty erityisesti niille, jotka eivät halua lainkaan tuoksua. Ohut, hieno öljy liukuu iholla ja helpottaa hierontaa. Se sopii erinomaisesti lämpimään hierontaan ja sitä voi käyttää myös kylvyssä. Hieronnan teho riippuu osittain hierojasta ja osittain hierontaöljyn ominaisuuksista. Body & Massage Oil Naturalin Auringonkukkaöljy ja Rapsiöljy sisältävät muun muassa E-vitamiinia, joka tekee ihosta pehmeän sekä ehkäisee ihon kuivumista. Rosmariini-antioksidanttia käytetään synteettisten antioksidanttien (BHA ja BHT) sijaan, jotka ovat myrkyllisiä vesiorganismeille. Tähän tuotteeseen myydään seuraavat valinnaiset osat: Pump, Spray Pump, Cap for Massage Oil (ruuvikorkki) ja Disc Top (keinukorkki). Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43829
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Käytä Body & Massage Oil Naturalia sellaisenaan tai lämmitä veteen upotettuna kehonlämpöiseksi. Lämmitä vain kerrallaan tarvittava määrä. Öljyn voi pitää lämpimänä koko päivän. HUOM! Vain Body & Massage Oil Natural kestää pidemmän lämpimänäpidon! Hiero tuotetta stimuloidaksesi verenkiertoa. Sekoita oma hierontaöljy: Body & Massage Oil Naturalia voi käyttää, jos haluat sekoittaa oman hierontaöljysi lisäämällä siihen haluamiasi eteerisiä öljyjä. Kylpyöljy: Kaada 5 ml Body & Massage Oil Naturalia kylpyveteen, niin saat pehmentävän kylvyn.

Katso lisää vastaavia kuin Body & Massage Oil Natural

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.