Maria Åkerberg
Body & Massage Oil Relaxing

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,90 € Suos. hinta 17,95 €
10,90 € Suos. hinta 17,95 €
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Body & Massage Oil Relaxing on rauhoittava ja rentouttava vartalo- ja hierontaöljy, joka sisältää eteeristä Laventeliöljyä. Täydellinen, kun sinun on vaikea nukkua tai haluat rauhoittua. Ohut, hieno öljy liukuu iholla ja helpottaa hierontaa. Se sopii erinomaisesti lämpimään hierontaan ja sitä voi käyttää myös kylvyssä. Hieronnan teho riippuu osittain hierojasta ja osittain hierontaöljyn ominaisuuksista. Body & Massage Oil Relaxingin Auringonkukkaöljy ja Rapsiöljy sisältävät muun muassa E-vitamiinia, joka tekee ihon pehmeäksi sekä ehkäisee ihon kuivumista. Laventeliöljy on erittäin mieto eteerinen öljy, joka stimuloi solujen uudistumista sekä tasapainottaa ja puhdistaa. Laventelituoksu on puhdas ja kevyt. Rosmariini-antioksidanttia käytetään synteettisten antioksidanttien (BHA ja BHT) sijaan, jotka ovat myrkyllisiä vesiorganismeille. Tähän tuotteeseen myydään seuraavat valinnaiset osat: Cap for Massage Oil (ruuvikorkki) ja Disc Top (keinukorkki). Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43830
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Käytä Body & Massage Oil Relaxingia sellaisenaan tai lämmitä veteen upotettuna kehonlämpöiseksi. Lämmitä vain kerrallaan tarvittava määrä. Käyttämättä jäänyt lämmitetty öljy tulee hävittää. Hiero tuotetta stimuloidaksesi verenkiertoa. Sekoita oma hierontaöljy: Body & Massage Oil Relaxingia voi käyttää pohjana, jos haluat lisätä useita eteerisiä öljyjä luodaksesi oman hierontaöljyn. Koska Laventeliöljy on riittävän mieto käytettäväksi suoraan laimentamattomana iholla, sitä voi halutessaan lisätä enemmän. Kylpyöljy: Kaada 5 ml Body & Massage Oil Relaxingia kylpyveteen, niin saat pehmentävän ja rentouttavan kylvyn.

Katso lisää vastaavia kuin Body & Massage Oil Relaxing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.