search

The Ordinary
Caffein Solution 5% + EGCG

7,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa,… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa, laadukasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että molempien ainesosien käyttö iholla voi vähentää silmänympärysten rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

  • Silmänalusien tummuutta ja turvotusta vähentävä seerumi
  • pH 4.5-5.0
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia silmänympärysiholle aamuisin ja iltaisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava seerumi
2018-08-12 kirjoittanut: Lea Tuulikki M (ikä: 45-54)
Pesee mennen tullen kalliimmat vastaavat, näitä tullut testailtua vuosien varrella aika monta. En tiedä tehoaako yhtä hyvin tummiin silmänalusiin (itselläni ei tätä ongelmaa), mutta turvotukseen aivan loistava. Ehdottomasti jää vakiokäyttöön.
Suositeltu kenelle: Kaikille
3 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Turvotus hävinnyt parissa päivässä
2018-10-30 kirjoittanut: Pamupla (ikä: 25-34)
Ihmetuote. Aamuinen silmien turvotus on jo parin käyttöpäivän jälkeen historiaa. Ihanan kosteuttava mutta nopeasti imeytyvä. Jättää ihon mattapintaiseksi. Hieman kihelmöi ekaa kertaa käyttäessä, mutta oma ihoni tottui tuotteeseen heti. Kuivat silmänympärykset näyttävät jo parin päivän käytön jälkeen todella paljon paremmilta.
Suositeltu kenelle: Kuiva iho, silmien turvotus.
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kehujensa arvoinen
2018-09-18 kirjoittanut: Lisa (ikä: 15-24)
Kauneusgurut ovat ylistäneet tätä tuotetta maasta taivaisiin, ja on pakko sanoa että tuote täyttää korkealle asetetut odotukset. En tiedä, kuinka mahtaa vaikuttaa silmänalusten tummuuteen joka on ainakin itselläni melko pysyvä ominaisuus, mutta tuote vähentää näkyvästi turvotusta. Olen iloisesti yllättynyt silminnähtävistä tuloksista ja tuote jää ehdottomasti käyttöön aamuturvotuksen vähentämiseen.
Suositeltu kenelle: kenelle tahansa, joka kärsii silmänympärysten turvotuksesta elämäntavoista huolimatta
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kofeiinia silmille
2018-09-07 kirjoittanut: HK
Nopeasti imeytyvä silmänympärysseerumi, joka tuntuu oikeasti tekevän jotain! Mikäli silmänympärysten tummuus on tosiaan rakenteellista, tästä ei liene apua, mutta aamuista turvotusta tämä laskee ainakin jossain määrin. En suosittelisi runsastasuolaista ruokavaliota tai holtittomia unirytmejä kenellekään, mutta pieneen katastrofiapuun tätä voisi kokeilla. Tuotetta tarvitsee vain minimaalisen vähän kerralla, ja se on pakattu silmänympärystuotteille runsaaseen 30 ml:n pulloon, hinta-laatu-määräsuhde kohdallaan!
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5toimii!
2018-09-04 kirjoittanut: Eeva E
Olen kokeillut vaikka minkälaisia silmänympärystuotteita, mutta tästä tuli samantien suosikkini! Ihana koostumus ja tuoksu, kosteuttaa silmänympäryksiä :)
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistavaa lisähoitoa kuivalle iholle
2018-08-31 kirjoittanut: Virve Vee (ikä: 25-34, blogit.terve.fi/ostolakossa/the-ordinary-caffeine-solution-5-egcg)
Silmänaluseni kuivuvat helposti ja kaikki lisähoito on niille tarpeen. Tykkäsin käyttää tätä seerumia silmänympärysvoiteen alla tuomassa lisää kosteutusta ja hoitoa. En kärsi silmänalusten turvotuksesta ja tummuuskin on pääsääntöisesti rakenteellinen juttu, joten niiden osalta en osaa kauhesti kommentoida, mutta minusta tämä oli silti ihana lisähoitotuote kosteuttamaan ja kirkastamaan silmänympärysten ihoa. Seerumissa on ohut ja kevyt koostumus, joka imeytyy helposti ja sopii siksi varmasti niillekin, joiden silmänympärykset turpoavat paksuista voiteista helposti. Silmänympäryksille tarkoitettuja seerumeja on tarjolla todella vähän, joten tämä on erityisesti hintaansa nähden aivan mielettömän hyvä löytö!
Suositeltu kenelle: Kaikille lisäkosteutusta kaipaaville
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Hintansa väärti
2018-10-15 kirjoittanut: Jenni (ikä: 25-34)
Seerumi on mukava lisä silmänympärysihon hoitoon. Tummuudessa en ole huomannut eroa, mutta turvotusta seerumi poistaa hieman.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5No viimeinkin se toimii..
2018-11-01 kirjoittanut: Katja L (ikä: 45-54, www.lily.fi/blogit/helloyoure-beautiful/my-beauty-awards)
Ihmettelin, kun muut kehuivat seerumia ihan maasta taivaisiin ja itselläni se ei vaan tuntunut toimivan. No, syykin selvisi: olen laittanut tuotetta aivan liikaa ja sitä on päässyt silmiinkin yöllä nukkuessa. Nyt kun olen parina päivänä ja iltana tarkasti levittänyt pienen pisaran sinne, mihin sy-voiteetkin levitetään, aine todellakin toimii. Eipä pussita enää silmänaluset juuri nimeksikään! Eli korjaus aiempiin teksteihini. Ihme, että noin pienellä tempulla on niin iso merkitys ja jo parissa päivässsä tuli tuloksia. Upea ja pelastava tuote! :)
Suositeltu kenelle: Kaikille; kosteuttamaan tai antamaan apua tummuuteen tai silmäpusseihin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava
2018-10-30 kirjoittanut: Inka N (ikä: 25-34)
Imeytyy nopeasti, erinomainen kuivalle silmänympärysiholle! Auttaa selkeästi myös turvotukseen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimii turvonneisiin silmänalusiin
2018-11-13 kirjoittanut: Elina
ihastuttava tuote, vähentää turvotusta. Hieman kirvelyä tuntuu tuotteen imeytyessä. Vaatii ehdottomasti silmänympärysvoiteen päälle. Pieni pakkauskoko, mutta koska pisara riittää niin riittänee hyvin aamuin illoin käyttöön sen ajan kun tuote on valmistajan mukaan kelpoinen avaamisen jälkeen. Edullinen hinta.
Suositeltu kenelle: Niille, jotka haluavat vähentää silmänalusien turvotusta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Silmäpussit piiloon
2018-11-02 kirjoittanut: Satsu (ikä: 15-24)
Toden teolla napakoittaa silmänympärysaluetta, mutta ei kyllä vähennä tummuutta. Raikastaa mukavasti silti!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä turvotukseen, mikäli et ole nukkunut mahallasi!
2018-10-30 kirjoittanut: Katja L (ikä: 45-54, www.lily.fi/blogit/helloyoure-beautiful)
Minulla on paha tapa nukkua mahallani ja silmäni ovat sitten sen näköisetkin aamuisin. The Ordinaryn seerumi on kuitenkin auttanut jo parissa viikossa ja sen kosteuttava vaikutus on myös todella hyvä. Ehkä tämä seerumi on tarkoitettu hieman nuoremmille, mutta pidän kovasti sen koostumuksesta. Lisäksi jumppaan kasvojani Eva Fraserin ohjeiden mukaan joka toinen päivä ja se tuntuu auttavan myös; ihonhoitoaineet imeytyvät paremmin ja se on auttanut etenkin silmien pussittamiseen. Seerumi ei ärsytä silmiä, vaikka sitä menisi kuinka lähelleeikä tuotteessa ole minkäänlaista tuoksua. Hinta-laatusuhde todella mieletön.
Suositeltu kenelle: Kaikille, jotka tarvitsevat hieman extra-kiinteytystä sy-alueelle tai antioksidanttipläjäyksen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan jees..
2018-10-30 kirjoittanut: Katja L (ikä: 45-54, www.lily.fi/blogit/helloyoure-beautiful)
Tämä sy-seerumi on varmaan tarkoitettu hieman nuoremmille kuin minä, vaikka kyllä turvotukseen jonkin verran auttaakin. Iholle jää myös miellyttävä tunne ja itse käytän tämän päällä vielä sy-voidetta, voide tuntuu imeytyvän jotenkin paremmin. Uskon tämän olevan nuoremmille ihana kosteuspommi, kiinteyttävä ensimmäisiin juonteisiin ja turvotusta estävä antioksidanttipläjäys. Ja miksei vanhemmillekin, joilla ei ole kovin suuria ongelmia silmien alla. Itselläni ei valitettavasti toiminut täysin niin kuin toivoin, mutta meillä on sukuvikana nuo pussittvat silmänaluset, joten ehkeipä kosmetiikasta paljon apua saakaan. Mutta aion vielä kokeilla tämän ja The Buttet:n yhteistehoja, toivottavasti sitten saan jonkunlaisia tuloksia. En mitään ihmeitä odota, mutta ettei silmäni olisi aina niin turvoksissa, että joku voi luulla minun saaneen kunnolla turpiini
Suositeltu kenelle: Etenkin nuorille naisille, ja myös vanhemmille, joilla ei ole kovin pussittavat silmänaluset.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa tammikuussa