search

The Ordinary
Vitamin C Suspension 30% in Silicone

14,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone on antioksidanttipitoinen ihonhoitotuote, joka kirkastaa ihoa ja häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Hoitotuote sisältää 30% C-vitamiinia (L-Ascorbic Acid), joka säilyy stabiilina tuotteen vedettöm… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone on antioksidanttipitoinen ihonhoitotuote, joka kirkastaa ihoa ja häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Hoitotuote sisältää 30% C-vitamiinia (L-Ascorbic Acid), joka säilyy stabiilina tuotteen vedettömän koostumuksen ansiosta. Erittäin kevyiden silikonien ansiosta hoitotuotteen koostumus tuntuu sileältä. C-vitamiinia sisältävä hoitotuote sopii erityisesti käytettäväksi illalla.

  • Valmistettu 30% askorbiinihappopuuterista (C-vitamiini)
  • Vedetön ja öljytön koostumus
  • Kirkastaa ihoa
  • Häivyttää ikääntymisen merkkejä
  • Antioksidanttinen
  • Vegaaninen tuote
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin. Iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä, mutta mikäli tuote tuntuu liian tehokkaasti vaikuttavalta, voidaan sitä sekoittaa haluttuun seerumiin tai voiteeseen tuotekoostumuksen laimentamiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Uusi ihastus
2019-04-04 kirjoittanut: SK (ikä: 15-24)
Ihoni on tottunut vahvoihin aktiiviainepitoisuuksiin, joten tuotetta käytettässä pistely ei ollut niin voimakasta kuin ensin ajattelin sen olevan. Tuote levittyy hyvin. Aamulla iho näyttää kauniin heleältä. Olen myös huomannut hyperpigmentaation vähentyneen tuotteen käytön myötä. Ehdottomasti aion ostaa uudelleen!
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Pistelee, kirvelee
2019-05-20 kirjoittanut: Taija T (ikä: 35-44)
Ensimmäisen viikon jälkeen täytyy sanoa ettei oikeastaan mitään vaikutusta, mutta kirvelee edelleen kun laittaa. Suosittelen vielä rauhoittavaa kosteusvoidetta joukkoon jos omaa herkän ihon. Jotenkin vielä luottoa löytyy tuotetta kohtaan. Täytyy vaan jaksaa sinnikkäästi yrittää. =)
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Pistelee pistelee
2018-12-21 kirjoittanut: Elina (ikä: 35-44)
Todella ärjyä tavaraa. Ensimmäisellä käyttökerralla sekoitin tuotteen toiseen voiteeseen ennen levitystä, mutta silti tuntui useamman minuutin siltä kuin kasvoja olisi pistelty pienillä neuloilla. Seuraavana aamuna tosin iho tuntui vähemmän pintakuivalta, kuin normaalisti. Minulla on sekaiho, joka iän myötä on muuttunut pintakuivaksi ja epäpuhtauksiin taipuvaiseksi.

Pitkäaikaisesta vaikutuksesta en tiedä vielä, kun vasta aloitin tuotteen käytön. Luultavasti jatkan käyttöä parina iltana viikossa toiseen tuotteeseen sekoittaen. Päivittäiseksi luottotuotteeksi tämä ei minulle tule, eikä varsinkaa yksinään käytettäväksi.
Suositeltu kenelle: The Ordinaryn tuotteista kiinnostuneille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää