search

Biotherm
Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Alkaen:
29,90 €
Valitse tuote
  • 30 ml

29,90 €
  • 50 ml

69 €
Kerro ystävälle
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream on kiinteyttävä kasvovoide, joka sisältää tehokasta punaista merilevää. Kasvovoide kohdistaa tehonsa ikääntymisen aiheuttamiin juonteisiin ja ryppyihin häivyttäen niitä ja pehmittäen kasvojen ihoa. Kasvovo… Lue täältä lisää

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream on kiinteyttävä kasvovoide, joka sisältää tehokasta punaista merilevää. Kasvovoide kohdistaa tehonsa ikääntymisen aiheuttamiin juonteisiin ja ryppyihin häivyttäen niitä ja pehmittäen kasvojen ihoa. Kasvovoide heleyttää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Kasvovoiteen nopeasti imeytyvä koostumus levittyy iholle helposti.

Luonto tarjoaa ihonhoitotuotteisiin monia, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Punainen merilevä on yksi maailman karuimmissa ympäristöissä kasvavista kasveista. Merilevän elinalueet ovat kivisiä ja säävaihteluiden armoilla. Punaiselle merilevälle on karun ympäristön vuoksi kehittynyt ainutlaatuinen kyky korjata itseään ja mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Ihonhoidossa punaista merilevää käytetään sen uudistavien ja ihoa vahvistavien ominaisuuksien ansiosta.

  • Kiinteyttävä kasvovoide
  • Ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin
  • Pehmentävä ja kosteuttava koostumus
  • Heleyttävä vaikutus

Käyttö

Levitä kasvovoidetta puhtaalle iholle kevyesti sivellen. Levitä voidetta sekä kasvojen että kaulan iholle. Käytä yhdessä Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure -kasvoseerumin kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Tehokas hoitovoide
2018-04-26 kirjoittanut: Mira (ikä: 25-34)
Olen testannut tätä vain näytepusseja ja tuubeja mutta kuitenkin useamman kerran. Voide levittyy ja imeytyy vaivattomasti tuoden välitöntä kosteutusta ja ravitsee rasittunutta ihoa. Pystyy hyvin käyttämään myös päivällä meikin alla.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää