Charles Worthington

Charles Worthington -hiustuotteiden takana on intohimo hiusten hoitoon ja muotoiluun. Charles Worthington on lontoolainen kampaaja, jonka kampaamo saavutti nopeasti avaamisensa jälkeen kulttistatuksen. Kampaamoista muodoistui pian ylellinen ketjupalvelu ja sittemmin Charles Worthington loi omaa nimeään kantavat tuotteet kampaamoiden käyttöön.

Charles Worthington -hiustuotteet on jaoteltu hiustyypin mukaan, jotta jokainen saa juuri tarvitsemaansa, yksilöityä hoitoa. Hiustuotteissa yhdistyvät tehokkaat ainesosat ja ihana, parfyymimainen ja taiten rakennettu tuoksumaailma.

Thicker & Fuller -linja on tarkoitettu etenkin hennoille, tuuheutta kaipaaville hiuksille. Thicker & Fuller -tuotteet tuovat hiuksiin muhkeutta ja hoitavat samalla hiusta parantaen yksittäisen hiuksen kestoa. Tuotteiden tuoksu on yhdistelmä sitrushedelmiä, valkoisia kukkia, vaniljaa ja myskiä.

Everyday Gentle -tuotelinja soveltuu erityisesti hiuksille, jotka altistuvat päivittäiselle käsittelylle. Hellävaraiset Everyday Gentle -tuotteet suojaavat hiusta vaurioilta ja tuovat hiuksiin pehmeyttä. Tuotteissa on raikkaanpehmeä mandariinien tuoksu, johon sekoittuu aavistus puuta ja myskiä.

Moisture Seal -linja on suunniteltu kuiville hiuksille tuomaan lisää kosteutta ja sileyttä. Linjan tuotteet sisältävät arganöljyä, kookosöljyä, kameliaöljyä ja makadamiaöljyä, joilla on hiusta ravitsevia ja pehmittäviä ominaisuuksia. Moisture Seal -tuotteissa on huumaava limetin, mandariinin ja valkoisten kukkien tuoksu.

Strength & Repair -linja on tarkoitettu etenkin lämpö- ja värikäsittelyistä kärsineille ja vaurioituneille hiuksille. Linjan tuotteet auttavat hiusta saavuttamaan jälleen luonnollisen kiillon ja sileän tuntuman. Hiuksista tulee vähemmän sähköiset ja niiden pinta silottuu. Tuotteissa on ylellinen ruusun ja kielon tuoksu.

Volume & Bounce on hiuksia tuuheuttava tuotelinja, joka antaa hiuksille täyteläisyyttä ja kuohkeutta. Linjan muotoilutuotteet antavat kaikille hiustyypeille joustavan lopputuloksen ja täydellisen pohjan ja viimeistelyn kaikille tyyleille. Volume & Bounce -linjan tuotteissa on makea makeiden marjojen, persikan ja greipin tuoksu.