Formula 10.0.6

Puhdas ja kaunis iho - nyt!

Formula 10.0.6 on vastaus paitsi ärtyneelle iholle, joka painiskelee epäpuhtauksien, laajentuneiden ihohuokosten, rasvaisuuden tai aknen kanssa, myös kasvoille, joilta puuttuu kirkkautta, eloisuutta ja kimmoisuutta. Formula 10.0.6 tarjoaa syväpuhdistavia, tulehduksia rauhoittavia ja ihoa vahvistavia tuotteita jokaisen oireilevan ihon tarpeisiin!

Jo vuodesta 1933 Formula 10.0.6 on kehittänyt ratkaisuja ihon radikaaleimpiin ja näkyvimpiin ongelmiin ja päätynyt siihen tulokseen, että hyvinvoivan ihon alku on kunnollinen puhdistus, kuorinta ja kosteutus. Kun perusasiat ovat kunnossa, saa iho hoitotuotteista irti kaiken tarvitsemansa. Formula 10.0.6 -ihonhoitolinja on suunniteltu siten, että jokainen tuote tukee ihanteellisella tavalla ihon puhtautta, uusiutumista ja kirkkautta. Luonnolliset, tehokkaat ainesosat, kuten puhdistava kaoliinisavi, rauhoittavat aloe vera ja vihreä tee, ravitsevat vitamiinit ja epäpuhtauksia torjuva sinkki ovat Formula 10.0.6 -tuotteiden perusta.

Ensimmäiseksi on aika valita puhdistustapa, joka sopii juuri sinun ihollesi: valitsit sitten So Totally Clean -kasvoveden, Best Face Forward -vaahtopuhdistuksen tai Wipe Your Face Off -puhdistusliinat tai niiden yhdistelmän, ihostasi tulee puhdas ja valmis vastaanottamaan tarvittavat hoitotuotteet. Päivävoiteeksi sopii rasvoittumista ehkäisevä Seriously Shine Free Moisturizer tai aurinkosuojallinen Picture Perfect Day. Ihonhoitorutiinin viimeistelevät erikoistuotteet, kuten kirkkautta tuova Get Your Glow On -naamio, ihohuokosia syväpuhdistavat Down To The Pore -liuskat tai rauhoittava Keep Your Cool -naamio.

Luo oma yhdistelmäsi ihanan tehokkaista Formula 10.0.6 -tuotteista ja anna ihosi hehkua!

Suodata