Kjaer Weis

Varmasti kauneinta, mitä luonnonkosmetiikan saralla on nähty!

Kjaer Weis luotiin todelliseen tarpeeseen. Markkinoilta oli jo pitkään puuttunut luonnonkosmeettinen meikkisarja, jonka tuotteet paitsi täyttäisivät meikkitaitelijoiden vaatimukset, myös näyttäisivät upeilta ja ylellisiltä. Vuosien tutkimuksen ja kehitystyön jälkeen Kirsten Kjaer Weis loi nimeään kantavan sarjan, jonka tuotteet tekevät juuri sen mitä lupaavat. Kjaer Weis -tuotteet on valmistettu luonnon ylellisimmistä, luomulaatuisista ainesosista ja pakattu upeaan hopeisiin rasioihin. Ekohenkisyys näkyy myös tuotteiden täyttöpakkauksissa.

Kjaer Weis -tuotteet paitsi peittävät ihon pieniä virheitä, myös hoitavat sitä. Luonnolliset ainesosat ravitsevat ja tukevat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja kauniimman. Meikkaaminen voi siis tehdä iholle hyvää! Kjaer Weis -tuotteet eivät koskaan sisällä iholle haitallisia kemikaaleja vaan aina kallisarvoisia, luonnollisia raaka-aineita.

Kjaer Weis -tuotteita ei koskaan testata eläimillä ja suurin osa valikoimasta on täysin vegaaninen (muutamaa luomivärisävyä lukuunottamatta). Tuotteet ovat gluteenittomia ja iholle hellävaraisia.

Valitse Kjaer Weis kun haluat luonnollista, ylellistä, ihoa hoitavaa ja suorituskykyistä värikosmetiikkaa!

Suodata