Kérastase
Aura Botanica

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
34,95 €
34,95 €
Variantti : Soin Fondamental Conditioner 200 ml
Tuotetiedot

Auta vapauttamaan hiustesi luonnollinen säteily! Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner -hoitoaineen kosteuttava koostumus hoitaa tehokkaasti kuivia ja elinvoimaisuutensa kadottaneita hiuksia. Kevyt hoitoaine sulaa hiuksiin raviten niitä pitkäkestoisesti ja syvävaikutteisesti.

Hiusten pörröisyyttä vähentävä hoitoaine sisältää runsaasti luonnon öljyjä, jotka selvittävät hiuksia. Kookosöljyä ja arganöljyä hyödyntävässä shampoossa on aromaattinen tuoksu, joka on peräisin appelsiinin eteerisistä öljyistä.

  • Kuiville ja elinvoimaisuutensa menettäneille hiuksille

  • Ravitsee ja kosteuttaa hiuksia

  • Selvittää hiuksia ja vähentää niiden pörröisyyttä

  • Silikoniton koostumus

Koko: 200 ml

Kérastase Aura Botanica

Kérastase Aura Botanica -tuotteiden 97-99-prosenttisesti luonnonmukaisia ainesosia sisältävä koostumus hyödyntää käsinpuristettuja kookos- ja arganöljyjä. Loput tuotteiden sisällöstä ovat niiden tuoksun sekä koostumuksen stabiiliuden ja miellyttävyyden takaavia apuaineita. Ylelliset Aura Botanica -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja.

Curly Girl -metodiin sopiva hoitoaine

Tämä hoitoaine sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Käyttö

Pese hiukset aina ensin Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoolla. Levitä hoitoainetta märkiin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa jopa 5 minuuttia saadaksesi parhaan hyvödyn. Huuhtele hiukset puhtaiksi.

Katso lisää vastaavia kuin Aura Botanica

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.