Wella
EIMI Pearl Styler Syling Gel

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,78 €

13,17 € 21,95 €

Säästät 8,78 €

13,17 € 21,95 €

Variantti : Pearl Styler Syling Gel 100 ml
Tuotetiedot

Muotoilugeeli, jolla saat aikaan kovaa mutta joustavaa pitoa, rakennetta ja upean helmiäiskiillon hiuksiisi. Lisäksi tuotteen ainutlaatuinen rakenne suojaa hiuksia UV-vaurioilta.


Wellan EIMI on yksilöllisyyttä korostava tuotesarja, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat erottua joukosta ja jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja ilmaista itseään. Monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisten ainutlaatuisten hiustyylien luomiseen ja tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle hiustyypille. EIMI-sarja sisältää Wella Professionalsin kaikkein suosituimmat tuotteet, ja sarjaa on lisäksi täydennetty kokonaan uusilla tuotteilla.

Käyttö

Ota 1-2 pumppausta tuotetta kämmenille ja työstä se kuiviin hiuksiin saadaksesi niihin tekstuuria ja rakennetta. Voit käyttää tuotetta lyhyissä hiuksissa myös märkiin hiuksiin ja föönata ne kuiviksi saadaksesi runsasta volyymia ja kohotusta.

Katso lisää vastaavia kuin EIMI

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.