Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Molding Mud 75 ml
Tuotetiedot

Muotoile hiuksiin sekainen hiustyyli Sebastian Professional Molding Mud -kuitusavella. Tämä runsas, mudan kaltainen hiusmuotoilutuote auttaa saamaan seuraavan päivän tyylin ja tunnun. Kuituja sisältävä mattapinnan luova Sebastian Moulding Mud on tarkoitettu erityisesti paksummille ja kerroksittaisille hiuksille. Muotoile kampaamattoman näköinen hiustyyli ja rakenne.

Käyttö:
Levitä Sebastian Molding Mud kosteisiin tai kuiviin hiuksiin muotoillaksesi halutun tyylin.Puhalla kylmällä ilmalla lisätäksesi hiusten kosteaa tuuheutta.Föönaa saadaksesi kosteat, päätä myötäilevät muodot.Levitä kuiviin hiuksiin saadaksesi kiiltävän, erotellun tyylin.

Käyttö

Levitä pieni määrä tuotetta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja muotoile ne haluamallasi tavalla. Föönaa hiukset viileällä tai lämpimällä ilmalla saadaksesi hiuksiin niihin volyymia. Käytä tuotetta kuivissa hiuksissa yksittäisten suortuvien korostukseen. Muotoilutuote sopii erityisesti paksuille ja kerrostetuille hiuksille.

Katso lisää vastaavia kuin Form

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.