Björn Axén
Wet Hair Brush Detangling & Blowout

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Tutkimus ja hiusharja yhdessä! Joustava harjaspää, jossa on pehmeät harjakset ja piikit, tarjoaa erittäin hyvän ja hellävaraisen hoidon sekä kuiviin että märiin/pyyhekuiviin hiuksiin. Harjan ilmareiät tehostavat täyttöä ja Björn Axén:n kehittämä erityisesti suunniteltu kahva tarjoaa erityisen hyvän pidon kädessä.
Sopii kaikille hiustyypeille.
Älykäs ” ei pakkausjätettä” Ratkaisu, jossa on åuudelleenkäytettävä ”harjapussi” tarjoaa tyylikkään säilytysratkaisun, joka sopii täydellisesti myös matkoille.

Tutkiminen ja meikkivoide yhdessä! Joustava harjaspää, jossa on pehmeät harjakset ja piikit, tarjoaa erittäin hyvän ja hellävaraisen hoidon sekä kuiviin että märiin/pyyhekuiviin hiuksiin. Harjan ilmareiät tehostavat täyttöä ja Björn Axén:n kehittämä erityisesti suunniteltu kahva tarjoaa erityisen hyvän pidon kädessä.
Sopii kaikille hiustyypeille.
Älykäs ” ei pakkausjätettä” Ratkaisu, jossa on åuudelleenkäytettävä ”harjapussi” tarjoaa tyylikkään säilytysratkaisun, joka sopii erinomaisesti myös matkustamiseen.

Tuotenumero: 81693

Katso lisää vastaavia kuin Wet Hair Brush Detangling & Blowout

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.