Remington
Wet 2 Straight

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

20%

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

Variantti : S7300 Straightener
Tuotetiedot

Remingtonin Wet2Straight on suoristusrauta, joka sinun pitää saada! Tämä suoristin helpottaa aamurutiinejasi ja säästää aikaasi.
Suoristusrauta on suunniteltu pyyhekuiville hiuksille, niin että hiuksia ei tarvitse kuivata föönilla etukäteen. Nopeuta rutiinejasi ja säästä aikaa tällä Wet2Straight™-suoristajalla, jolla saat 86% nopeampia tuloksia kuin normaalisti, joutuessasi kuivaamaan ja suoristamaan hiukset erikseen.*

Suoristaessasi pyyhekuivia hiuksia, liikavesi höyrystyy, vesihöyry poistuu tätä varten suunnitelluista aukoista päästäen samalla sihisevän äänen. Kutsumme tätä kosteutusterapiaksi, sillä se lukitsee juuri sopivan määrän kosteutta hiuksiin. Näin hiustenmuotoilu on myös nopeaa, hellävaraista ja tulokset pitkäkestoisia.

Pituuden 110 mm ja liukuvien levyjen ansiosta painaa se hiuksia tasaisesti, antaen fantastisen lopputuloksen, myös sen lämmitysaika on nopea, joten se on valmis käytettäväksi käden käänteessä. Remington Wet2Straight on ainoa tarvitsemasi väline luodaksesi upean ja kestävän kampauksen, käden käänteessä.

*86% nopeampaa kuin tavalliset rutiinisi.

Edistykselliset keraamiset levyt

Kosteille ja kuiville hiuksille

Digitaalinen lämpötilanäyttö, 10 asetusta 140 °C - 230 °C

Lämmitysaika 15 sekuntia - piippaa, kun on valmis

Pidemmät levyt - 110 mm

Liukuvat levyt tasaiseen painoon

Automaattinen sulkemistoiminto 60 minuutin kuluttua

TurboBoost toiminto

Lämpötilan lukitsemistoiminto

Lämmönkestävä laukku

Maailmanlaajuinen volttiasetus

Pyörivä johto

Tuotenumero: 33110

Katso lisää vastaavia kuin Wet 2 Straight

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.