Maria Åkerberg
Royal Body Oil

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
250 ml
Tuotetiedot

Organic Beauty Awards 2019 Voittaja: Vuoden vartaloöljy! Royal Body Oil on ylellinen anti-age-vartalovoide, joka sisältää Nerolin, Patsulin ja Rosmariinin vietteleviä eteerisiä öljyä, jotka antavat ihanan tuoksun. Royal Body Oil tukee ihon omia suojatoimintoja ja tekee ihostasi sametinsileän. Sopii hyvin raskauden jälkeen sekä vartaloöljyksi että intiimiöljyksi. Royal Body Oilissa on ohut koostumus. Se imeytyy suhteellisen nopeasti ihoon, vaikka se sisältää rasvaisempia öljyjä kuin kasvoöljyt. Tyrniöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, rasvahappoja ja C-vitamiinia, ja sillä on hyvää tekeviä ominaisuuksia limakalvon ongelmille ja ihovaurioille. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Tyrniöljy nopeuttaa ja edistää ihon paranemista muun muassa palovammoissa ja atooppisessa ihottumassa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43721
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Royal Body Oilia voi käyttää joka päivä koko vartalolle, myös alapään kuiville limakalvoille. Tämä tuote on liian voimakas käytettäväksi kasvoilla.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.