Maria Åkerberg
Baby Balm

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,50 €
8,50 €
Variantti : 10 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Baby Care on pehmentävä ja suojaava voide koko perheelle. Toimii yhtä hyvin punaisiin vauvan peppuihin kuin suojaksi kylmältä ja tuulelta. Kylmäpuristettu Jojobaöljy muodostaa tuotteen perustan. Sillä on ainutlaatuinen koostumus rasvahappoja, jotka sitovat ihon kosteutta ja vahvistavat ihon suojakuorta. Ruotsalaisilta viljelmiltä peräisin oleva mehiläisvaha sisältää propolista ja on antiseptinen. Sheavoi suojaa ihoa kuivumiselta. Sheavoi tekee voiteesta rakeisen näköisen ja tuntuisen, mutta pienet jyvät sulavat nopeasti kehonlämmössä.   Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43771
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Vitellaria Paradoxa (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

Annostus ja käyttö

Levitä reilusti Baby Carea kuivalle ja puhtaalle iholle. Voide soveltuu esimerkiksi vaipanvaihtoon ja suojaa tuulen tuivertamia poskia talvella. Se on myös ihanan ravitseva käsille ja jaloille. Jos käytät Baby Carea joka päivä, pidä lyhyt tauko parin viikon jälkeen, koska Baby Care sisältää niin paljon mehiläisvahaa, että iho ”sulkeutuu” ja suojautuu maksimaalisesti. Vuorottele Shea Balmin kanssa, jota voi käyttää joka päivä.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.