Maria Åkerberg
Baby Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,95 €
17,95 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Baby Cream on runsas ja pehmentävä voide, joka ravitsee lapsen herkkää ihoa, mutta sopii koko perheelle. Luonnollinen sisältö rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta. Täydellinen SOS-voide kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihoille! Luonnollinen voide sisältää Jojobaöljyä, Sheavoita ja Kehäkukkaa, joten se sitoo kosteuden ihoon samalla, kun se vahvistaa ihon suojakerrosta ja tekee siitä sametinsileän. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 76719
Ainesosat

Aqua Purificata (Water), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Stearate Citrate, Xylitylglucoside, Xylitol, Anhydroxylitol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Xantan Gum, Glyceryl Caprylate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Levitä aamulla ja illalla ehkäistäksesi ihon kuivumista. Voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.