OFRA Cosmetics
Blemish Treatment Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 60 ml
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Blemish Treatment Mask on hoitotuote epäpuhtaalle iholle ja finneille. Hoitovoide rauhoittaa ihoa ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä. Hoitovoide kuivattaa jo syntyneitä finnejä ja syväpuhdistaa ihoa. Blemish Treatment Mask sisältää kolloidaalista rikkiä, jolla on voimakas puhdistava ja bakteereja eliminoiva vaikutus.

  • Hoitovoide epäpuhtaalle iholle ja ongelmaiholle

  • Voidaan käyttää suoraan epäpuhtauksille tai laajemmalle kasvojen alueelle

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä hoitovoidetta ohut kerros puhtaalle iholle, suoraan hoidettavan ihoalueen päälle. Anna vaikuttaa yön yli. Mikäli epäpuhtauksia esiintyy laajoilla alueilla, voi hoitovoidetta käyttää kasvonaamion tavoin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Huom. Ei suositella rikkiallergisille.

Ainesosat

Cetyl Alcohol,Propylene Glycol,Titanium Dioxide,Microcrystalline Wax,Water,Ethoxydiglycol,Sorbitol,Colloidal Sulfur,Zinc Oxide,Guar Gum,Sage Extract,Montmorillonite,Potassium Alum,Saponaria Officinalis Extract,Peppermint Oil,Horsetail Extract,Horse Chestnut Bark Extract,Xanathan Gum,Hamamelis Virginiana Flower Water,Phenoxyethanol (And) Ethylhexyglycerin,Imidazolidinyl Urea Geranium Maculatum Oil,Geranium Maculatum Oil.

Katso lisää vastaavia kuin Blemish Treatment Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.