OFRA Cosmetics

OFRA Cosmetics on yhdysvaltalainen meikki- ja ihonhoitomerkki, jonka tuotteet ovat saavuttaneet vankan kannattajakunnan ympäri maailmaa. OFRA Cosmetics on perustamisestaan lähtien keskittynyt tutkimukseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen ollen poikkeuksellinen alalla: brändi kehittää itse tuotteensa alusta loppuun alkaen laboratoriotestaamisesta ja valmistamisesta päättyen myyntiin ja markkinointiin.

OFRA Cosmeticsin takana on yksi nainen, Ofra Gaito. Ofra aloitti uransa kauneusalalla vuonna 1979 toimimalla kosmetologina ja meikkaajana eri brändeillä ympäri maailmaa. Saatuaan tarpeeksi kokemusta ja CIDESCO-sertifioinnin Ofra perusti kauneushoitolan, joka kasvoi pian ketjuksi ja alkoi myös maahantuoda ja järjestää jakelua kosmetiikkatuotteille. Vuonna 1994 nähtiin Ofran uran tähtihetki, kun ensimmäiset OFRA Cosmetics -tuotteet julkaistiin.

Sittemmin tuotelinja on uudistunut useita kertoja vastaamaan ajan tehokkaimpia ihonhoitomenetelmiä ja trendikkäimpiä meikkityylejä. OFRA Cosmetics hyödyntää tuotteissaan tutkittuja, testattuja ja tehokkaiksi todettuja ainesosia - siksi OFRA-tuotteet soveltuvat käytettäviksi myös OFRA Day Spa -hoitolassa ja siihen kuuluvalla Laser Center -ihoklinikalla. OFRA Cosmetics järjestää myös tuotteiden jakelun yli 700 yhdysvaltalaiseen kosmetologian oppilaitokseen. Tämä osoittaa sen, että OFRA Cosmetics on alallaan suosittu ja tunnustettu brändi.

Ihonhoitotuotteissaan OFRA Cosmetics hyödyntää lukuisia, aktiivisia ainesosia, joista useimmat ovat peräisin luonnosta. Tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia, eli ne sopivat myös vegaaneille. Vegaanisuus on tärkeä arvo brändille, joten tuotteita ei myöskään testata eläimillä. OFRA Cosmetics käyttää tuotteissaan muun muassa retinolia, antioksidanttisia vitamiineja, erilaisia happoja ja kasviuutteita.

OFRA Cosmetics on tunnettu erityisesti korostusväreistään, nestemäisistä huulipunistaan ja pigmenttipitoisista luomiväreistään. Brändin kannattajiin kuuluvat lukuisat julkkikset ja YouTube-kauneusgurut. OFRA Cosmetics -meikit ovat hypoallergeenisia, eli ne eivät sisällä yleisimmin allergisoivia ainesosia. Myös OFRA-meikkituotteet sisältävät ihoa hoitavia ainesosia, kuten kasviöljyjä ja synteettistä silkkipeptidiä. Näin meikit tukevat ihonhoitoa parhaalla mahdollisella tavalla ja tuntuvat ihoa vasten miellyttäviltä.

NikkieTutorialsin kanssa yhteistyössä tehdyt tuotteet ovat OFRAn lippulaivatuotteita. NikkieTutorials on YouTube-vaikuttaja, joka on tunnettu etenkin upeista strobing-meikeistään. OFRA x NikkieTutorials -kokoelman nimi onkin osuvasti Glow Baby, Glow! Nikkien luomat tuotteet sisältävät kolmen sävyn Everglow Highlighter -korostusvärin, samat kolme sävyä isoina Highlighter-sävyinä sekä neljä upeaa nestemäistä huulipunaa. Mikäli glow on juttusi, ovat nämä tuotteet must-have!