Peter Thomas Roth
Brightening Bubbling Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask on ainutlaatuinen kasvonaamio, joka heleyttää kasvojen ihoa tasoittaen sen sävyä ja poistaen siltä samalla toksiineja. Poreilevan naamio tuo samealle iholle välitöntä virkistystä.

Kasvonaamion kosteuttava, antioksidanttinen koostumus tukee ihosolujen hapensaantia, johon ulkoisilla tekijöillä voi olla haitallisia vaikutuksia. Tuote hyödyntää FIFLOW®-yhdistettä, joka auttaa kuljettamaan iholle happea, häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä täytelöittämään ihon pintasolukkoa ja heleyttämään ihoa.

SYMWHITE™, GIGAWHITE™, glukosamiini ja pigmenttimuutoksien syntyyn vaikuttavan tyrosinaasin toimintaa ehkäisevät ainesosat auttavat kirkastamaan ihoa, tasoittamaan sen sävyä sekä häivyttämään UV-säteilyn aikaansaamia pigmenttimuutoksia. Hyaluronihappo, mangovoi ja E-vitamiini auttavat tekemään ihosta pehmeämmän, sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

  • Sisältää sianpuolukkaa, mulperia, lakrtisia ja C-vitamiinia

  • Heleyttää ja kirkastaa ihoa

  • Kosteuttaa ihoa ja poistaa toksiineja

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä kasvojen iholle runsas kerros naamiota. Vaaleansininen geelinaamio muuttuu puolessa minuutissa virkistäväksi, poreilevaksi naamioksi, joka auttaa kuljettamaan iholle sen kaipaamia ainesosia. Anna naamion vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele iho puhtaaksi.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut