E Nature
Cabin Life By The Lake K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
45,40 €
45,40 €
Variantti : 52 ml, , , 25 ml
Tuotetiedot

Tässä avaimet rauhalliseen mökkiviikonloppuun! Rentouttava kangasnaamio kasvoille, jaloille uusi elämä kuorintasukilla ja kaiken kruunaa kasvoja hellivä kosteusvoide, jonka sisältämä perisuomalainen koivu sopii muuallekin kuin saunavihtaan. Villi vinkki rohkeimmille: tehosta tuotteiden rentouttavaa vaikutusta sulkemalla kännykkä ja nauttimalla luonnon äänistä!

  • Leaders Relax It's Zen Time! Zenitude Mask -kangasnaamio on oiva tuote stressaantuneelle ja samealle iholle. Rauhoittava kangasnaamio sisältää pellavaa ja kehäkukkaa, jotka rentouttavat ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio tasoittaa ihon sävyä, vähentää punaisuutta ja silottaa kasvoja.

  • PACKage Everyday Bouncy Facial Mask -kangasnaamio auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja heleyttä syväkosteuttavan seeruminsa avulla. Päivittäiseen käyttöön sopivan kangasnaamion hellävarainen koostumus sisältää tulehduksia ehkäisevää hunajan uutetta ja propolis-uutetta, fermentoitua hiivaa sekä hyaluronihappoa, jotka yhdessä hellivät ihoa ja saavat sen tuntumaan pehmeältä.

  • PACKage Monthly New Feet Foot Pack -kuorintasukat auttavat tekemään jaloista silkkisen pehmeät. Kovettumia poistavat kuorintasukat hyödyntävät mm. maitohappoa ja glykolihappoa, jotka auttavat irrottamaan kovettumia ja paljastamaan niiden alta pehmeän ihon. Kuorintasukat sisältävät lisäksi runsaasti luonnon öljyjä ja uutteita, jotka hoitavat jalkojen ihoa. Kuorintasukkien kuoriva vaikutus alkaa näkyä jaloissa noin 4-6 päivässä.

  • Erityisesti kuivan ihon hoitoon kehitetty E Nature Birch Juice Hydro Cream -kosteusvoide auttaa vahvistamaan ihon luonnollista kykyä säilyttää kosteutta. 65% koivunmahlaa sisältävän ainutlaatuisen kasvovoiteen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu pitävän ihon kosteutettuna jopa 72 tuntia.

Tuotesetti sisältää:

1 x E Nature Birch Juice Hydro Cream
1 x PACKage Everyday Bouncy Facial Mask
1 x PACKage Monthly New Feet Foot Pack
1 x Leaders Relax It's Zen Time! - Zenitude Mask

Katso lisää vastaavia kuin Cabin Life By The Lake K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.