Whamisa Skincare
Whamisa Organic Seeds Hair Essence

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 120 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Kevyt Whamisa Organic Seeds Hair Essence -hiuseliksiiri auttaa suojaamaan hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Hiuseliksiirin sisältämät rohtokalmonjuuren, ohran, seesamin siemenien, kauran alkion, soijan ja mungpavun uutteet hoitavat hiuksia ja palauttavat niihin terveen kiillon. Samalla arganöljy, oliiviöljy, kameliaöljy ja aloe kosteuttavat vaurioituneita hiuksia. Hiuseliksiirin hyödyntämät, erityisellä fermentointimenetelmällä prosessoidut raaka-aineet sisältävät mm. proteiineja, jotka auttavat rakennepaikkaamaan ja vahvistamaan hiuksia.

  • Hiuksia suojaava eliksiiri
  • Kaikille hiuslaaduille
  • Erityisesti vaurioituneille hiuksille
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 95.4 % luomiviljeltyjä ainesosia

Koko: 120 ml

Käyttö

Hiero hiuseliksiiriä kosteisiin hiuksiin keskittyen erityisesti niiden vaurioituneisiin alueisiin ja hiusten latvoihin. Hiuseliksiiriä ei huuhdella hiuksista. Käytä hiuseliksiiriä päivittäin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Xanthan Gum,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Salvia Officinalis (Sage) Oil,Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil,Acorus Calamus Root Extract,JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) OIL,*Argania Spinosa Kernel Oil,*Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,**Caprylic/Capric Triglyceride,***Scutellaria Baicalensis Root Extract,***Paeonia Suffruticosa Root Extract,***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,*Lactobacillus/Avena Sativa (Oat) Kernel Ferment Filtrate,*Camellia Japonica Seed Oil,*Aloe Maculata Leaf Extract,*Hordeum Vulgare Seed Extract,*Glycine Soja (Soybean) Seed Extract,*Saccharomyces/Barley Seed Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Ferment Filtrate,*Vigna Radiata Seed Extract,**Fragrance. *Certified Organically Grown **Natural Origin ***Natural Preservative

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.