Foreo
BEAR™ 2 body Evergreen

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
326,95 €
326,95 €
Variantti : Green
Tuotetiedot

BEAR™ 2 body kiinteyttää ja vahvistaa ihoa tasoittamalla epätasaisuuksia reisissä, pakaroissa, käsivarsissa ja vatsassa Advanced Microcurrent™-, Sculpting Microcurrent™- ja T-Sonic™-hieronnalla. Mikrovirta kiinteyttää lihaksia ja ihoa, T-Sonic™-sykäykset lisäävät lymfa- ja mikroverenkiertoa.

BEAR™ 2 bodyn käytön yhteydessä on käytettävä vesipohjaista seerumia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0:n käyttöä, joka on kehitetty erityisesti käytettäväksi mikrovirtalaitteiden kanssa.

Käyttöohje:

1. Yhdistä BEAR™-laitteesi FOREO for you -sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla.

2. Varmista, että ihosi ja BEAR™-laitteesi ovat puhtaita ja kuivia. Levitä sitten virtaajohtavaa seerumia tasaisesti kaikille alueille, jonka aiot käsitellä. Jätä ohut, naamionkaltainen kerros ihollesi.

3. Paina paniketta käynnistääksesi BEAR™ 2 body -laitteesi. Säädä tehoa painamalla painiketta uudelleen, kerran jokaista eri tehotasoa varten. Kaksoispainalluksella sammutat T-Sonic™-sykäykset.

4. Paina kaikki neljä metallipalloa ihoa vasten ja liu'uta laitetta hitaasti jalkojen, takapuolen, mahan, käsivarsien tai muun kehon alueen päällä. Pääset erityisten ongelma-alueiden ohjattuihin hoitovideoihin FOREO-sovelluksesta.

Tuotenumero: 188394

Katso lisää vastaavia kuin BEAR™ 2 body Evergreen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.