Foreo
BEAR™ 2 eyes & lips Arctic Blue

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
217,95 €
217,95 €
Variantti : Blue
Tuotetiedot

BEAR™ 2 eyes & lips on tarkoitettu silmien ja huulten ympärillä olevien hienojen juonteiden ja ryppyjen hoitoon. BEAR™ 2 eyes & lips sisältää kuusi säädettävää mikrovirtatehoa ja sillä voi tehdä kahden minuutin mittaisia hoitoja. Mikrovirtaimpulssit kiristävät ihoa ja kiinteyttävät kasvojen lihaksia, T-Sonic™-sykäykset puolestaan auttavat lihaksia rentoutumaan ja lisäävät verenkiertoa. BEAR 2™ eyes & lips on FDA:n hyväksymä mikrovirtalaite, jossa on Anti-shock-järjestelmä turvallisen käytön takaamiseksi.

BEAR 2™ eyes & lips sisältää uudelleentäytettävän kapselin, jossa virtaajohtava seerumi on helppo säilyttää. BEAR™ 2 eyes & lips -laitetta on käytettävä vesipohjaisen seerumin kanssa turvallisen ja tehokkaan käytön varmistamiseksi. Suosittelemme FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Boosteria, jota saa erityisissä kapseleissa BEAR™ 2 eyes & lips -laitetta varten. Jos käytät mieluummin jotakin muuta seerumia, laitteen mukana on tätä tarkoitusta varten tyhjä kapseli.

1 Yhdistä BEAR™-laitteesi FOREO for you -sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla.

2. Varmista, että sekä ihosi että BEAR™-laitteesi ovat puhtaita ja kuivia. Levitä sitten FOREO SUPERCHARGED™ ye & Lip Contour Booster tasaisesti alueelle, jonka aiot käsitellä. Jätä ohut, naamionkaltainen kerros ihollesi.

3. Paina paniketta käynnistääksesi BEAR™-laitteesi. Säädä tehoa painamalla painiketta uudelleen, kerran jokaista eri tehotasoa varten. Pääset ohjattuihin hoitovideoihin ja lisäasetuksiin FOREO-sovelluksesta.

4. Paina molemmat metallipallot kevyesti ihoasi vasten ja liu'uta laitetta hitaasi suun ja silmien ympärillä tai otsan alueella käsitelläksesi hienoja juonteita.

Tuotenumero: 188393

Katso lisää vastaavia kuin BEAR™ 2 eyes & lips Arctic Blue

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.