Foreo
BEAR™ 2 go

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
310,95 €
310,95 €
Variantti : Lavender 1 psc
Tuotetiedot

BEAR™ 2 go on pieni ja kevyt mikrovirtalaite, joka on tarkoitettu hienojen juonteiden, turvotuksen ja löystyneen ihon hoitoon Advanced Microcurrent™-, Lifting Microcurrent™- ja T-Sonic™ -hieronnolla. Mikrovirtaimpulssit kiristävät ihoa ja kiinteyttävät kasvojen lihaksia, T-Sonic™-sykäykset puolestaan auttavat lihaksia rentoutumaan ja lisäämään verenkiertoa. BEAR™ 2 go on FDA:n hyväksymä mikrovirtalaite, jossa on Anti-shock-järjestelmä turvallisen käytön takaamiseksi.

BEAR™ 2 go:n käytön yhteydessä on aina käytettävä vesipohjaista seerumia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0:n käyttöä, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi mikrovirtalaitteiden kanssa.

Käyttöohje:

1. Yhdistä BEAR™-laitteesi FOREO for you -sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla.

2. Varmista, että sekä ihosi että BEAR™-laitteesi ovat puhtaita ja kuivia. Levitä sitten FOREO SUPERCHARGED™ -seerumia tasaisesti alueelle, jonka aiot käsitellä. Jätä ohut, naamionkaltainen kerros ihollesi.

3. Paina painiketta käynnistääksesi BEAR™ 2 go. Painikkeen alla olevat pienet laput osoittavat virran tehon. Säädä tehoa painamalla painiketta uudelleen, kerran jokaista eri tehotasoa varten. Kaksoispainalluksella sammutat T-Sonic™-sykäykset. Pääset ohjattuihin hoitovideoihin ja lisäasetuksiin FOREO-sovelluksesta.

4. Pidä molempia metallipalloja kasvoja vasten ja kuljeta laitetta hellävaraisesti ulos- ja ylöspäin kasvoilla ja kaulalla. Molempien pallojen täytyy olla kosketuksissa ihoon koko ajan.

5. Kun hoito on päättynyt, sulje laite pitämällä painiketta alaspainettuna kolmen sekunnin ajan. Levitä tarvittaessa haluamasi ihonhoitotuotteet kasvoillesi hoidon jälkeen.

Tuotenumero: 118299

Katso lisää vastaavia kuin BEAR™ 2 go

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.