Foreo
LUNA 4 go Pistachio

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
138,95 €
138,95 €
Variantti : Green
Tuotetiedot

Tämä on LUNA™ 4 go – täydellinen matkaystävällinen puhdistusharja vauhdikkaaseen elämäntyyliin. Tässä hygieenisessä kasvoharjassa yhdistyvät 8 säädettävää T-Sonic™-pulsaatiota, mikä mahdollistaa sinulle räätälöidyn puhdistuksen muutamassa sekunnissa. LUNA™ 4 go poistaa lian ja ylimääräisen öljyn vain minuutissa. LUNA™ 4 go sopii kaikille ihotyypeille. Kun olet puhdistanut kasvosi, voit käyttää LUNA™ 4 go -laitteen takaosaa jatkaaksesi anti age -hieronnalla (matalataajuinen pulsaatio). Levitä seerumia tai voidetta kasvoille ja hiero kasvoja "nostavin liikkein". LUNA™ 4 go siis hieroo ja puhdistaa kasvosi. Puhdistamalla kasvot LUNA™ 4 go:lla, suosikki ihonhoitotuotteidesi imeytyminen paranee. LUNA™ 4 go:ssa on ohuemmat ja paksummat silikoniharjakset, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. LUNA™ 4 -laitetta voidaan käyttää jopa 300 kertaa ennen kuin se on ladattava siihen kuuluvalla USB-laturilla.

Tuotenumero: 110622
Annostus ja käyttö

Toimi näin: Ennen kuin alat käyttää LUNA™ 4 go -laitetta, sinun on avattava tuotteen lukitus. Avaa lukitus pitämällä + ja - painikkeita samanaikaisesti painettuina 3 sekunnin ajan. LUNA™ 4 go:n alapuolelle syttyy valo, kun tuotteen lukitus on avattu. Jos haluat lukita tuotteesi matkustamista tai vastaavaa varten, noudata samoja vaiheita. Puhdistustila: 1. Levitä tavallista puhdistustuotettasi LUNA™ 4 go -laitteeseen tai kasvoillesi. 2. Kostuta harja ja käynnistä se painikkeesta, aseta teho mieltymystesi mukaan +/- -painikkeilla. 3. Hiero puhdistusainetta kasvoille pyörivin liikkein, kunnes ajastin sammuttaa laitteen. 4. Huuhtele kasvot vedellä, taputtele kuivaksi ja levitä valitsemaasi ihonhoitotuotetta. Hierontatila: 1. Levitä haluamaasi seerumia kasvoille. 2. Käynnistä laite painamalla painiketta ja aseta sitten hieronnan teho painamalla +/– -painikkeita. 3. Käytä LUNA™ 4 go:n takaosaa ulospäin suuntautuvilla liikkeillä kasvojen muodon mukaan. 4. Noudata tavallista ihonhoitorutiiniasi.

Katso lisää vastaavia kuin LUNA 4 go Pistachio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.