Foreo
LUNA Mini 3

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
198,95 €
198,95 €
Variantti : Pearl Pink
Tuotetiedot

TEHOKAS KASVOJENPUHDISTUS
Ruotsalaisen FOREOn LUNA™ mini 3 on huipputeknologinen, sähkökäyttöinen kasvojenpuhdistuslaite, joka tehostaa ihonpuhdistusrutiinin. Tuloksena on luonnollisesti hehkuva iho, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Erittäin hellävaraiset silikoninystyt yhdessä 8000 sonic-värähdyksen kanssa 12 eri intensiteetillä poistavat ihohuokosista hien, öljyn ja lian tuoden esiin raikkaan ja terveen näköisen ihon. Tämä kaikille ihotyypeille sopiva kasvojenpuhdistuslaite kuorii ihon hellävaraisesti jättäen iholle pohjan, jolle käyttämäsi kauneudenhoitotuotteet imeytyvät erinomaisesti.

SYVÄPUHDISTAA AIKAANSAADEN RAIKKAAN JA TERVEEN HEHKUN
Tämä kompakti, sovellusohjattava ja -hallittava, laite sopii täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Mikäli aikaa on vähän, käytä hyväksesi 30 sekunnin Glow Boost -ohjelmaa nopeaan puhdistukseen milloin ja missä tahansa. Äärimmäisen hygieeninen silikoni on turvallinen iholle ja säilyttää ihon pehmeyden samalla, kun se puhdistaa paljon käsinpesua paremmin. Käyttö kahdesti päivässä riittää pehmeämmän ja tasaisemman ihon pintarakenteen saavuttamiseen sekä kauniisti hehkuvaan lopputulokseen.

SUOSITELTU KÄYTTÖ:
1. Lataa FOREO-sovellus.
2. Käynnistä LUNA™ mini 3 ja yhdistä sovellukseen Bluetoothilla.
3. Seuraa ohjeita puhdistusasetusten valitsemiseksi.

Tuotenumero: 82076
Käyttö

Ensimmäinen käyttökerta 
Lataa FOREO App -mobiilisovellus kännykkään tai tablettiin. Käynnistä LUNA Mini 3 -kasvoharja ja yhdistä laite sovellukseen Bluetoothilla. Seuraa ohjeita puhdistusasetusten valitsemiseksi. FOREO LUNA Mini 3 on aktivoitava ja rekisteröitävä ensimmäisellä käyttökerralla sovelluksen kautta.

Seuraavat käyttökerrat
Poista meikki meikinpuhdistusaineella ja kuivaa kasvot. Yhdistä LUNA Mini 3 sovellukseen. Kostuta kädet ja levitä kasvoille haluamasi puhdistusaine tai kostuta kasvot ja levitä puhdistusaine suoraan LUNA Mini 3 -kasvoharjan pinnalle. Paina käynnistysnappia ja seuraa puhdistusohjeita sovelluksesta. Käytä puhdistaessa pyöriviä liikkeitä. Kasvoharja sammuu automaattisesti puhdistusohjelman loputtua. Huuhtele LUNA Mini 3 -ihonpuhdistuslaite ja kuivaa kasvot. Jatka ihonhoitorutiinisi mukaisilla hoitotuotteilla.

Katso lisää vastaavia kuin LUNA Mini 3

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.