Foreo
PEACH™ 2 Peach

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

314,63 € Aiempi hinta 419,50 €

Aiempi hinta 314,63 €
-25% product.discountbadge
Uutta

314,63 € Aiempi hinta 419,50 €

Aiempi hinta 314,63 €
Variantti : Peach
Tuotetiedot

"PEACH™ 2 on IPL-laite (Intense Pulsed Light), joka hyödyntää tehokkaita valoimpulsseja ihokarvan kasvusyklin häirintään ja karvatupen kehityksen pysäyttämiseen ja mahdollistaa ihokarvojen poistamisen kehosta kattavasti. Jatkuvassa käytössä ihokarvat siirtyvät lepovaiheeseen.

Tummille ihosävyille ja IPL-aloittelijoille suositellaan aloittamista alimmalla voimakkuustasolla ja valon voimakkuuden lisäämistä asteittain. Noudattamalla ohjeita ja omaan ihonsävyysi ja ihokarvojesi väriin esiasetettua ohjelmaa huomaat ihokarvojen vähenevän merkittävästi noin 12 viikossa. Periaate on yksinkertainen: Kevyet valoimpulssit pakottavat karvanjuuren siirtymään lepovaiheeseen, jolloin nykyinen karva irtoaa. Ajan myötä alueelle kehittyy vähemmän karvaa.

PEACH™ 2 -laitteessa on iso 9 cm²:n kokoinen käsittelyikkuna, joka kattaa suuren alueen. Joustavan pään avulla PEACH™ 2 ulottuu kehon kaikkiin muotoihin. PEACH™ 2 -laitteessa on jäähdytysteknologia, joka takaa kivuttoman ja varman käsittelyn. T-Sonic™-hieronta tehostaa mikroverenkiertoa ja laajentaa ihohuokosia riittävästi, jotta valo ulottuu jokaisen ihokarvan juureen tehokkaasti. PEACH™ 2 -laitteessa on eri tehotasoja ja mukautettavat käsittelyt. Käyttö yhdessä PEACH™ Cooling Prep Gelin kanssa varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden.

Huomioi:

IPL-käsittely ei sovi vaaleille, harmaille tai punaisille ihokarvoille eikä erittäin tummalle ihonsävylle. Se johtuu melatoniinin määrästä. IPL-laitetta ei voi käyttää palaneella iholla. Ihon altistuminen auringolle tänä aikana voi aiheuttaa pigmenttimuutoksia.

Käyttö:

1. Aloita avaamalla laite FOREO For You -sovelluksessa.

2. Aja ihokarvat käsiteltävältä alueelta, puhdista alue ja pyyhi kuivaksi.

3. Räätälöi käsittely PEACH™ 2 -laitteella skannaamalla iho FOREO-sovelluksessa.

4. Viilennä iho levittämällä FOREO PEACH™ Cooling Prep Gel -geeliä käsiteltävälle alueelle ja hiero, kunnes geeli on täysin imeytynyt.

5. Aseta PEACH™-käsittelyikkuna iholle, säädä voimakkuus painikkeilla + ja -.

6. Pidä isoilla käsiteltävillä alueilla lamppupainiketta painettuna ja liu'uta laitetta iholla. Paina pienillä alueilla lamppupainiketta ja vapauta se välittömästi. Silloin PEACH™ vapauttaa valon. Käytä herkillä alueilla matalia voimakkuuksia.

7. Kun olet lopettanut käsittelyn, pyyhi käsittelyikkuna märällä nukkaamattomalla liinalla.

"

Tuotenumero: 188397

Katso lisää vastaavia kuin PEACH™ 2 Peach

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.