Foreo
UFO™ 3 mini Arctic Blue

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
217,95 €
217,95 €
Variantti : Blue
Tuotetiedot

"UFO™ 3 mini sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. UFO™ 3 mini parantaa ihoasi ja saa sen hohtamaan tehokkailla korealaisen ihonhoidon inspiroimilla kasvonaamioilla sekä nopealla lämpiämisellä, T-Sonic™-sykäyksillä ja LED-valon koko spektrillä, joka saa hoitonesteen vaikuttamaan syvemmällä ihossa. Valitse kasvonaamio, jota juuri sinun kasvosi kaipaavat, niin saat tulokseksi upean kosteutetun ihon. UFO™ 3 mini lämpiää 45 asteeseen, ja T-Sonic™-sykäykset tehostavat naamioiden imeytymistä sekä rentouttavat kasvojen lihaksia. LED-valolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten ikääntymisen hidastaminen, hohde ja punoituksen ehkäisy. Unohda perinteiset kasvonaamiot ja toivota tervetulleeksi korealainen ihonhoidon vallankumous! UFO™ 3 mini tarjoaa käyttöösi 22 hoitoa, sekä offline-tilassa että UFO™-naamioille mukautettuina.

Toimi näin:

1. Lataa FOREO-sovellus ja muodosta laitepari UFO™ 3 mini -laitteesi kanssa Bluetoothin välityksellä.

2. Puhdista kasvosi liasta ja meikkijäämistä.

3. Nosta UFO™ 3 mini -laitteen rengas, aseta UFO™-naamio laitteeseen ja kiinnitä se napsauttamalla rengas takaisin FOREO-logo ylöspäin.

4. Käynnistä UFO™ 3 mini painamalla yleispainiketta. Paina yleispainiketta uudelleen (enintään 8 kertaa) valitaksesi jonkin kahdeksasta esiasetetusta hoidosta, tai valitse erityinen hoito aktivoitavalle UFO™-naamiollesi sovelluksen ""Hoidot""-välilehdestä.

5. Liikuta UFO™3 -laitettasi hieroen naamiota kasvojesi iholle pyörivin liikkein, kunnes hoito on ohi. Taputtele ylimääräinen seerumi iholle sormilla ja päätä rutiini kosteusvoiteellasi.

"

Tuotenumero: 188390

Katso lisää vastaavia kuin UFO™ 3 mini Arctic Blue

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.