Foreo
UFO™ 3 Mint

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
396,95 €
396,95 €
Variantti : Mint
Tuotetiedot

"UFO™ 3 antaa kosteuttavan kasvohoidon 2 minuutissa! UFO™ 3 käyttää viittä kliinistä teknologiaa, jotka keskittyvät erilaisiin ihon tiloihin, kuten ikääntymisen hidastaminen, tulehdukset, turvotukset, tummat silmänalustat, kuiva iho ja herkkä iho. UFO™ 3 parantaa ihoasi ja saa sen hohtamaan korealaisen ihonhoidon inspiroimilla kasvonaamioilla sekä nopealla lämpiämisellä, viilennyksellä, T-Sonic™-sykäyksillä ja LED-valon koko spektrillä. Valitse kasvonaamio, jota juuri sinun ihosi kaipaa, niin saat tulokseksi upean kosteutetun ihon. LED-valoilla on erilaisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka keskittyvät erilaisiin ihon kuntoihin. Lämpöteknologia ja T-sonic™-sykäykset tehostavat naamioiden imeytymistä ja rentouttavat kasvojen lihaksia. UFO™ 3 -laitteessa on myös viilennysteknologia, joka vähentää turvotusta ja sulkee huokoset. UFO™ 3 tarjoaa käyttöösi 22 hoitoa, sekä offline-tilassa että UFO™-naamioille mukautettuina.

Toimi näin:

1. Lataa FOREO-sovellus ja muodosta laitepari UFO™ 3 -laitteesi kanssa Bluetoothin välityksellä.

2. Puhdista kasvosi liasta ja meikkijäämistä.

3. Nosta UFO™ 3 -laitteen rengas, aseta UFO-naamio laitteeseen ja kiinnitä se napsauttamalla rengas takaisin FOREO-logo ylöspäin.

4. Käynnistä UFO™ 3 painamalla yleispainiketta. Paina yleispainiketta uudelleen (enintään 8 kertaa) valitaksesi jonkin kahdeksasta esiasetetusta hoidosta, tai valitse erityinen hoito aktivoitavalle UFO™-naamiollesi sovelluksen ""Hoidot""-välilehdestä.

5. Liikuta UFO™3 -laitettasi hieroen naamiota kasvojesi iholle pyörivin liikkein, kunnes hoito on ohi. Taputtele ylimääräinen seerumi iholle sormilla ja päätä rutiini kosteusvoiteellasi.

"

Tuotenumero: 188389

Katso lisää vastaavia kuin UFO™ 3 Mint

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.