Konjac Sponge
Premium Facial Puff Pure White 100%

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
20%
Variantti :
Tuotetiedot

Konjac Sponge Premium Facial Puff Pure White 100% on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Valmistettu puhtaasta, elintarvikeluokitellusta konjac-juuresta.

  • Ympäristöystävällinen: Valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesta kuidusta

Tuotenumero: 64503
Käyttö

Kastele sieni lämpimällä vedellä ennen sen käyttöä tehdäksesi siitä pehmeän. Käytä sientä yhdessä puhdistustuotteen kanssa tai yksinään. Hiero sienellä kasvojen ihoa hellävaraisesti puhdistaaksesi ihon. Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti. Sieni kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee jälleen kun sen kastelee vedellä.

Sieni kestää useamman kuukauden käyttöä, mutta se tulisi korvata uudella sen alkaessa murentua. Sienen käyttöikä pitenee hyvällä huolenpidolla.

Katso lisää vastaavia kuin Premium Facial Puff Pure White 100%

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut