Ryhmät

Vegaaninen kosmetiikka

Vegaaninen kosmetiikka

Kosmetiikkaa hyvällä omatunnolla!

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät runsaasti vegaanisia kosmetiikkatuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Lisäksi useat vegaanituotteita valmistavat tahot kiinnittävät toiminnassaan erityistä huomiota ympäristöön ja vastuulliseen tuotantoon. Vegaanituotteissa eläinperäiset ainesosat on korvattu niiden kasviperäisillä tai synteettisillä vastineilla, jolloin lopputuloksena on tehokas ja vaikuttava koostumus. Vegaaniset tuotteet eivät sisällä esimerkiksi hunajaa, etanaseerumia, maitoa, lanoliinia, mehiläisvahaa, eläinperäistä kollageenia tai silkkiä.

Vegaaninen kosmetiikka sopii paitsi elämäntavoiltaan vegaanille, myös heille jotka haluavat välttää eläinperäisiä aineita kauneudenhoidossaan. Vegaanituotteilla on mahdollista saavuttaa täsmälleen yhtä hyvä lopputulos kuin tavanomaisellakin kosmetiikalla!

Tutustu esimerkiksi seuraaviin vegaanisiin kosmetiikkabrändeihin:

Maria Nila - Maria Nilan hiustuotteet on jaoteltu hiustyypeittäin, joten joukosta on helppo löytää juuri itselle sopivat hiustenhoitoaineet. Sarja sisältää myös väriä kirkastavia hiusnaamioita, joilla voi vahvistaa omaa hiusväriä tai häivyttää epätoivottuja vivahteita hiuksista.

Lumene - Suurin osa suomalaisen Lumenen ihonhoitotuotteista on koostumukseltaan vegaanisia - aika hienoa, eikö! Lumenen ihonhoitotuotteista löytyy jokaiselle ihotyypille omansa ja laajasta valikoimasta hoitotuotteita on vaivatonta täydentää omaa kylppärinkaappia.

Milani Cosmetics - Suurin osa Milanin meikeistä on koostumukseltaan vegaanisia ja niistä löytyy sekä väri-ilottelua että inspiraatiota myös luonnollisiin lookeihin. Erityisesti Milanin ihanat Baked-poskipunat ovat vieneet asiakkaidemme sydämet!

Huomioithan, että tuoteryhmään on koottu vain tuotteet, joiden valmistaja on ilmoittanut olevan vegaanisia. Elevenin valikoimasta saattaa löytyä myös muita vegaanisia tuotteita, vaikka niitä ei ole listattu tällä sivulla.

Tutustu myös sertifioidun luonnonkosmetiikan valikoimaamme.

vegaaninen ihonhoito
vegaaniset meikit
vegaaninen hiustenhoito
Suodata