Swiss Clinic
Skin Roller

(10 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 0,5 mm
Tuotetiedot

Swiss Clinic Skin Roller on kotikäyttöinen mikroneulausrulla, jonka avulla hoidat ihoasi tehokkaasti. Neulauslaite stimuloi ihosolujen uudistumista sekä auttaa säännöllisellä käytöllä jopa korjaamaan, kirkastamaan ja elvyttämään ihoa. Laitetta voidaan käyttää raskausarpien, aknearpien, juonteiden, hiustenlähdön, selluliitin ja leikkausarpien hoidossa.

Swiss Clinic Skin Roller -neulauslaitteen rullassa on 540 pienen pientä, kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa, jotka luovat iholle tuhansia mikrokanavia, joiden kautta aktiiviaineet voivat imeytyä tehokkaammin ja vaikuttaa entistäkin paremmin.

Huomioitavaa

Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei tuotetta tule käyttää. Vältä käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Vältä ärsytysreaktion aiheuttavaa kosmetiikkaa, jos käytät tuotetta.

Mikroneulauslaitteiden koot:

 • Kasvoille ja vartalon herkille ihoalueille
  0.2 mm laite sopii käytettäväksi kasvoille ja silmänympärysiholle aknearpien ja muiden pienten arpien hoidossa. Laite auttaa myös ennaltaehkäisemään juonteita. Laite sopii käytettäväksi myös vartalon herkemmillä ihoalueilla kuten jaloissa, polvissa ja kämmenselällä. Rullaa voidaan käyttää myös stimuloimaan lepotilassa olevia hiustuppia.

 • Anti-aging
  0.5 mm laite sopii käytettäväksi erityisesti hoitamaan ikääntyvää ihoa. Käytä laitetta yhdessä Swiss Rejuvinator -geelin kanssa saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

 • Vartalon iholle
  1 mm laite on suunniteltu käytettäväksi vartalon iholle suurempien arpien ja raskausarpien hoitoon. Pitkiä neuloja suositellaan käytettävän erityisellä varovaisuudella kotikäytössä.

Käyttö

 1. Puhdista käsiteltävä ihoalue hyvin ennen käyttöä.

 2. Varmista, että myös mikroneulauslaite on puhdistettu hyvin. Suosittelemme käyttämään puhdistukseen Swiss Sanitizing Spray -suihketta.

 3. Liikuta rullaa iholla edestakaisin vedoin. Rullaa n. 10 kertaa eri suuntiin kohdistuvin vedoin. Yhden käsittelykerran tulisi kestää n. 5 minuuttia.

 4. Levitä iholle Swiss Rejuvenating Serum -hoitoseerumia mikroneulauksen lopuksi saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

 5. Puhdista mikroneulauslaite Swiss Sanitizing Spray -suihkeella tai jollakin toisella antiseptisella suihkeella.

Käytä laitetta ensimmäisen viikon ajan päivittäin ja pidä sen jälkeen viikon tauko. Käytä laitetta jälleen päivittäin kolmannella viikolla. Vuorottele käyttöviikkojen ja taukoviikkojen välillä kunnes olet saanut haluamasi hoitotuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin Skin Roller

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut