Maria Åkerberg
Olive Cleansing

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
125 ml
Tuotetiedot

Olive Cleansing on Oliiviöljyä sisältävä puhdistusvoide kuivalle, herkälle ja kypsälle iholle. Tuote puhdistaa ihoa ja poistaa meikin. Olive Cleansing sisältää kylmäpuristettua Oliiviöljyä, joka tunkeutuu hitaasti ihoon ja poistaa lian ja epäpuhtaudet ennen kuin se huuhdotaan pois. Öljy on peräisin oliivien ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (oliiviöljy extra virgin), minkä vuoksi se sisältää E-vitamiinia. Olive Cleansingin Pomeranssiöljy on tasapainottava ja antiseptinen. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43638
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerine (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Sodium PCA, Lactic Acid, Xanthan Gum, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Olive Cleansingiä kuivalle iholle ja hiero pehmein, pyörivin liikkein. Vältä vetämästä ihoa. Huuhtele sitten haalealla vedellä, mielellään selluloosasta valmistetun pesusienen avulla. Vaihtoehtoisesti Olive Cleansing voidaan pyyhkiä pois kasvopyyhkeellä. Viimeistele sopivalla Freshenerillä (kasvovedellä).

Katso lisää vastaavia kuin Olive Cleansing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut