Babor
HY-ÖL

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
25,95 €
25,95 €
Variantti : 200 ml
Kampanja

Baborin yli 39€ arvoisen oston yhteydessä, saat tämän mahtavan ampulli-setin (3kpl) kaupan päälle. Arvo 9,90€.

Katso myös
Tuotetiedot

Babor Cleansing System HY-ÖL on hydrofiilinen puhdistusöljy, jonka kasvipohjainen koostumus sopii täydellisesti ihon syvävaikutteiseen, kaksivaiheiseen puhdistukseen. Yhdessä ihotyypille sopivan Phytoactive Cleanser -yrttiuutteen kanssa iho puhdistuu sekä vesi- että öljyliukoisista meikeistä ja epäpuhtauksista. Öljy sopii käytettäväksi myös silmämeikin puhdistukseen.

Hydrofiilisen koostumuksensa ansiosta puhdistusöljy huuhtoutuu iholta vaivatta vedellä. Rauhoittavaa bisabololia, antioksidanttista E-vitamiinia sekä soijapapujen, seesaminsiementen ja maapähkinöiden öljyä hyödyntävä puhdistusöljy ei sisällä säilöntäaineita.

  • Sopii myös silmämeikin puhdistukseen

  • Käytä yhdessä ihollesi sopivan Phytoactive Cleanser -yrttiuutteen kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen

Koko: 200 ml

Käyttö

Vaihe 1: Hiero kuivalle iholle neljä pumppausta HY-ÖL®-puhdistusöljyä. Öljy puhdistaa sekä ihon että silmämeikin. Älä huuhtele ihoa vielä.

Vaihe 2: Hiero kasvoille kaksi pumppausta ihotyypillesi sopivaa Phytoactive Cleanser -yrttiuutetta. Kastele tämän jälkeen sormet ja jatka ihon hieromista, jolloin iholle muodostuu maitomainen puhdistusemulsio. Huuhtele iho lopuksi puhtaaksi vedellä.

Voit poistaa silmämeikin kastelemalla vanulapun, puristamalla siitä ylimääräisen veden pois ja avaamalla vanulapun kerrosten väliin pienen"taskun", jonne voit pumpata puhdistusöljyä. Aseta vanulappu silmäluomelle ja pyyhi silmämeikki hellästi pois.

HY-ÖL®-puhdistusöljy on suunniteltu käytettäväksi yhdessä näiden yrttiuutteiden kanssa:

Katso lisää vastaavia kuin HY-ÖL

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut