Foreo
LUNA Fofo

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Mint
Tuotetiedot

100% henkilökohtainen ihonhoitorutiini
FOREO LUNA fofo on edistyksellinen kasvoharja, joka auttaa tunnistamaan ihosi tarpeet ja saavuttamaan säteilevän ihon. Kasvoharja yhdistää modernin teknologian ja johtavien ihoasiantuntijoiden ammattitaidon luoden ihollesi räätälöidyn puhdistusrutiinin. Edistyksellinen kasvoharja vie ihon kotihoidon täysin uudelle tasolle kännykkäsovelluksen avulla.

Kasvoharja, joka tuntee ihosi
FOREO LUNA fofo -kasvoharja hyödyntää sen kääntöpuolella olevia edistyksellisiä sensoreita, jotka analysoivat ihon hyvinvointia ja säätävät ihonhoitorutiinin ihon tarpeiden mukaiseksi automaattisesti. Laitteen tekemä 360-ihoanalyysi lähetetään puhelimen FOREO-kännykkäsovellukseen, joka on yhdistetty FOREO LUNA fofo -laitteeseesi. Kasvoharja säätää T-Sonic-värähtelynsä ja ihonhoitorutiinin juuri ihosi tarpeita vastaaviksi ja opastaa ihosi hoidossa.

FOREO LUNA fofo on kehitetty kaikille ihotyypeille. Kasvoharja on valmistettu hygieenisestä silikonista ja sen sensorit on pinnoitettu 24 karaatin kullalla.

Lisätietoa FOREO LUNA fofo -kasvoharjasta

 • Älykäs kasvoharja, joka opastaa sinua ihonhoidossa

 • Kasvoharja analysoi ihoa sensoreilla tehtävien mittausten avulla ja luo ihollesi sopivan puhdistusrutiinin

 • Käytetään yhdessä FOREO-sovelluksen kanssa (saatavilla Androidille ja IOS-järjestelmään)

 • Laite analysoi ihotyypin, ihon iän ja kosteustasapainon kultapinnoitettujen sensorien avulla

 • Jopa 35 kertaa tavallisia nailonharjoja hygieenisempi silikoniharja on helppo puhdistaa

 • Puhdistaa iholta epäpuhtauksia, liiallista talia ja kuollutta ihosolukkoa

 • Kaikille ihotyypeille

 • 100% vesitiivis

 • Paristokäyttöinen - mukana 2 AAA-paristoa, jopa 400 latausta samoilla paristoilla

 • Väri: minttu

Näin teet ihoanalyysin:

 1. Lataa puhelimeesi FOREO-sovellus ja käynnistä se. Seuraa puhelimestasi ohjeita tehdäksesi nopean ihoanalyysin. Analyysi tehdään asettamalla laitteen sensorit kasvojen ihoa vasten sovelluksen ohjeistamassa järjestyksessä. Tee ihoanalyysi aina puhtaalle ja kuivalle iholle.

 2. FOREO-sovellus suunnittelee analyysin perusteella ihosi tarpeita vastaavan puhdistusrutiinin, joka tallentuu profiiliisi, kunnes valitset päivittää rutiinin. Kasvoharja muistaa viimeisimmän rutiinin, joten ihon tilaa ei ole välttämätöntä mitata ennen jokaista käyttökertaa.

 3. Kastele kasvot ja ota puhdistustuotetta laitteeseen tai suoraan kasvojen iholle. Puhdista kasvot neljässä alueessa sovelluksen osoittamassa järjestyksessä, jotta jokainen ihoalue saa juuri tarpeisiinsa sopivaa hoitoa.

Tuotenumero: 54839

Katso lisää vastaavia kuin LUNA Fofo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut