Foreo
Picture Perfect Set Ufo + Luna mini 2

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Täydellinen FOREO-lahjapakkaus kannustaa pitämään ihosta hyvää huolta. Tuo ihollesi parempi huominen ja panosta ihonhoitoon tällä lahjapakkauksella.

LUNA™ Mini 2 on käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 1 minuutti aamuin illoin ja ihosi näyttää kauniimmalta, heleämmältä ja puhtaammalta!

FOREO UFO on maailman edistyksellisin naamiohoitolaite, joka on kehitetty muuttamaan 20 minuutin sheet mask -hoito 90 sekunnin pikahoidoksi - kuitenkin säilyttäen kaikki kangasnaamiohoidon edut. Hoidossa yhdistyvät UFO-aktivoitavat naamiot, lämpö- ja kylmäterapia ja T-Sonic-värähtelyt sekä LED-valoterapia. Näin ammattitason kasvohoito on saatavilla kotonasi milloin vain haluat! Lämpö avaa huokoset, T-Sonic™ -värähtelyt edistävät aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon ja kylmäterapia sekä sulkee ihohuokoset että kiinteyttää ihoa.

Pakkaus sisältää:
FOREO UFO -naamiohoitolaite
FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja
FOREO UFO -kasvonaamio, 2kpl

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.