Foreo
UFO Mini

(2 Arvostelut)
Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 19,79 €

79,16 € 98,95 €

20%

Säästät 19,79 €

79,16 € 98,95 €

Variantti : Fuchsia
Tuotetiedot

UPEA, HELEÄ IHO

Pienikokoinen ja helppokäyttöinen FOREO UFO Mini Fuchsia on kehitetty tekemään älykäs kasvohoito missä ja milloin vain. UFO Mini -laitteella teet täydellisen kasvohoidon olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Laite hyödyntää LED-valoterapiaa ja hellävaraista lämpöterapiaa - samoja menetelmiä, joita kosmetologit käyttävät hoitoloissa. Yhdessä T-sonic™-värähtelyn kanssa UFO Minin innovatiivinen teknologia saa kasvonaamion tärkeät ainesosat imeytymään syvemmälle ihoon. Jo 90 sekunnin aikana ihosta tulee tasaisemman tuntuinen, pehmeä ja aiempaa heleämpi.

HYPER-INFUSION-TEKNOLOGIA

FOREO UFO Minin lämpöterapia avaa ihohuokset ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä sekä ainesosien pääsyäsyvemmälle ihoon. Lämpö edistää myös ihon terveyttä, parantaa verenkiertoa ja ohjaa proteiineja ja ravintoaineita auttaen täten epäpuhtauksien poistumista. T-Sonic™-värähtely edistää valon pääsyäsyvemmälle huokosiin ja tehostaa valon vaikutusta. Värähtely edistää aktiiviaineiden imeytymistä ja samalla kasvot saavat rentouttavan hieronnan.

KOE TULEVAISUUDEN IHONHOITO

Toisin kuin tavanomaiset kangasnaamiot, UFO Mini tarjoaa ylivertaiset hoitotulokset vain 90 sekunnissa.Lämpöterapian, T-Sonic™-värähtelyn ja kasvonaamion tehoaineiden yhdistelmä punaisella, sinisellä ja vihreällä LED-valolla mahdollistavat rentouttavan, tehokkaan ja ammattitasoisen spa-hoidon kotioloissa. Valmiiksi asetetut hoito-ohjelmat tekevät UFO Mini -laitteen käytöstä vaivatonta.

TÄYSIN UUDENLAINEN KASVONAAMIO

FOREO UFO mini liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi FOREOlle erityisesti kehitettyjen, korealaisten kangasnaamioiden ainesosia. UFO-aktivoitavat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella kukkaisvedellä. FOREO app -mobiilisovelluksen avulla hallinnoit tarkasti UFO minin asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja entisestään.

Tekniset tiedot

 • 90 sekunnin kasvohoitolaite, joka on kehitetty toimimaan yhdessä UFO-aktivoitavien kangasnaamioiden kanssa

 • Hyödyntää Hyper-Infusion-teknologiaa, joka yhdistää ihohuokosia avaavan lämmön ja T-Sonic™-värähtelyn

 • Lämpöterapia lämmittää ihoa välittömästi, mikä pehmentää ihoa ja avaa ihohuokoset saadenkangasnaamion ainesosat imeytymään tehokkaasti

 • Jokainen käsittely sisältää huolella valitun lämpötilan ja värähtelyintensiteetin yhdistelmän

 • Punainen LED-valo häivyttää ikääntymisen merkkejä ja stimuloi kollageenin tuotantoa tehden ihosta nuorekkaamman näköisen

 • Vihreä LED-valo kirkastaa sameaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä tehden kasvoista heleämmät

 • Sininen LED-valo tappaa epäpuhtauksia aiheuttavat bakteerit ja stimuloi pintaverenkiertoa

 • FOREO puhelinsovelluksen (FOREO App) täydentää kasvonaamiolaitteen toimintoja optimaalisesti ja auttaa saamaan laitteesta kaiken hyödyn irti

 • FOREO App mahdollistaa T-Sonic™-värähtelyn voimakkuuden ja LED-valon säätelyn

 • Valmistettu lääketieteellisestä silikonista

 • USB-ladattava

 • 100% vedenkestävä

 • 2 vuoden täystakuu

Käyttö

 1. Kiinnitä kangasnaamio UFO mini -laitteeseen.

 2. Käynnistä laite käynnistyspainikkeesta ja aktivoi oikea naamiotoiminto.

 3. Nauti 90 sekunnin hoidosta liikutellen UFO mini -laitetta kasvojen iholla. Kaksi pikaistamerkkivärähdystä kertovat käsittelyvaiheiden muutoksista.

 4. 3 merkkivärähdystä kertovat hoidon päättyneen. Poista ja heitä käytetty naamio pois. HuuhteleUFO mini vedellä ja kuivaa laite.

Tuotenumero: 54846

Katso lisää vastaavia kuin UFO Mini

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut