Garnier
Lemongrass Balancing Gel Wash

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,12 €

6,38 € 8,50 €

25%

Säästät 2,12 €

6,38 € 8,50 €

Variantti : 150 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Garnier Bio Fresh Lemongrass Balancing Gel Wash -puhdistusgeeli tasapainottaa ihoa ja puhdistaa kasvot liasta ja epäpuhtauksista tehokkaasti. Puhdistusgeeli sisältää luomutuotettua sitruunaruohon eteeristä öljyä, jolla on ihoa virkistävä ja puhdistava vaikutus. ECOCERT-sertifioitu puhdistusgeeli saa kosteuttavuutta kasvipohjaisesta glyseriinistä ja luomu-ruiskukkavedestä. Erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle ihotyypille sopiva puhdistusgeeli jättää ihon miellyttävän pehmeän tuntuiseksi.

Garnier Bio -tuotelinja hyödyntää luonnollisia, vegaanisia ainesosia ja eteeristen öljyjen ihoa hoitavia vaikutuksia. ECOCERT-sertifoidut Garnier Bio -tuotteet on valmistettu osittain luomutuotantona ja niiden avainainesosat on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkausmateriaaleiltaan Garnier Bio -tuotelinja on osin tai kokonaan kierrätettyä ja aina edelleen kierrätyskelpoista. Garnier Bio -ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja niissä on hyödynnetty eteerisiä öljyjä ja yrttejä.

  • Tasapainottava puhdistusgeeli

  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

  • ECOCERT-sertifioitu

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 76767

Katso lisää vastaavia kuin Lemongrass Balancing Gel Wash

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.