Priori
LCA fx110 - Gentle Cleanser

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
38,95 €
38,95 €
Variantti : 180 ml
Tuotetiedot

Priori LCA fx110 Gentle Cleanser -puhdistusgeeli poistaa iholta päivän aikana kertyneen lian ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Täyteläinen puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja sen hellävarainen 13% LCA Complex -yhdiste rauhoittaa ihoa puhdistuksen aikana. Puhdistusgeelin LCA Complex -yhdiste sisältää maitohappoa ja laajan kirjon A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineja, jotka kosteuttavat ja tasapainottavat ihoa joka tilanteessa.

 

  • Hellävarainen puhdistusgeeli
  • Täyteläinen koostumus

Käyttö

Annostele puhdistusgeeliä pieni määrä kostutetuille kämmenille. Vaahdota ja hiero hellävaraisesti kasvoille. Huuhtele vedellä ja taputtele iho kuivaksi. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx110 - Gentle Cleanser

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.