Benton
PHA Peeling Gel

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Variantti : 70 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Erittäin ihoystävällinen kuoriva geeli, joka perustuu; PHA-happo ja selluloosa, joita voivat käyttää jopa herkimmät ihotyypit. Tämä innovatiivinen geeli toimii två vaihe (fyysinen ja kemiallinen) kuorinta, selluloosa tarjoaa pinnallisen kuorinnan poistaakseen kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, kun taas PHA-happo, joka on yksi miedoimmista hapoista (johtuen sen molekyylit ovat suurempia eivätkä tunkeudu niin syvälle ihoon) iho) poistaa epäpuhtaudet huokosista samalla kun se pehmentää ja kosteuttaa ihoa yhdessä hyaluronihapon kanssa. Toisin kuin muut hapot, kuten; PHA-happo ei tee ihosta herkkää auringolle ja se muodostaa myös iholle kosteussuojan. Tervehdi kirkkaampaa, pehmeämpää ihoa tehostetulla hehkulla ilman, että se ärsyttää sitä.

Suositeltu käyttö 1-3 kertaa viikossa riippuen; ihotyyppi. Levitä puhdistuksen jälkeen tasainen kerros tuotetta koko kasvoille välttäen sukupuolielinten aluetta ja suuta ja hiero kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä. Jatkossa kasvovesi/esanssi/seerumi ja kosteusvoide.

Tuotenumero: 89053

Katso lisää vastaavia kuin PHA Peeling Gel

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.