Maria Åkerberg
Face Mask Spirulina

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Face Mask Spirulina on ihanantuoksuinen kasvonaamio, joka sisältää Spirulinaa ja Valkoista Savea. Se on tasapainottava naamio, jolla on Beauty Ageining -ominaisuuksia – se tarkoittaa ikääntymistä pehmeällä ja kauniilla tavalla. Se tasoittaa ihon pintaa ja antaa silkinsileän tuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti akneiholle. Spirulina on levä, joka sisältää runsaasti Beetakaroteenia ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja auttavat vähentämään ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä. Valkoista Savea käytetään pinnallisiin verisuoniin ja ihon punoituksen vähentämiseen. Savella on supistava vaikutus myös huokosille.  Laventeliöljy stimuloi solujen uusiutumista ja tasapainottaa, puhdistaa ja rauhoittaa. Petitgrain-öljy, jota saadaan Pomeranssipuun kukista, rauhoittaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisee verisuonten katkeamista. Öljyä käytetään raskausarpiin, ryppyihin ja vaurioituneelle iholle. Lisäksi se virkistää mieltä ja rauhoittaa hermostoa. Olibaaniöljy, jota saadaan Olibaanipuun pihkasta, silottaa ja vahvistaa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43654
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Clay, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Caprylate, Spirulina, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citrus Auratium Dulcis (Bitter Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Olibanum Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä ohut kerros Face Mask Spirulinaa ja anna vaikuttaa vähintään noin 20 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä. Viimeistele sopivalla Freshenerillä. Suosittelemme, että Face Mask Spirulinaa käytetään kaksi kertaa viikossa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Laita naamio mieluiten AHA & Jojoba Peeling- tai Papaya Peeling -kuorinnan jälkeen. Iho käyttää nimittäin paremmin hyödykseen naamion aktiiviset ainesosat heti kuorinnan jälkeen. Huuhtele kuorinta-aine pois ja laita sen jälkeen naamio.

Katso lisää vastaavia kuin Face Mask Spirulina

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.