Maria Åkerberg
Face Mask Gentle

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Face Mask Gentle on tasapainottava, syväpuhdistava ja rauhoittava kasvonaamio, joka sisältää Valkoista Savea ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Savella on supistava vaikutus sekä huokosille että pintasuonille. Se sisältää eteerisiä öljyjä, jotka auttavat vahvistamaan suonia ja vähentämään ihon punoitusta. Laventeliöljy stimuloi solujen uusiutumista, tasapainottaa, puhdistaa ja rauhoittaa. Neroliöljy, jota saadaan Pomeranssipuun kukista, rauhoittaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisee verisuonten katkeamista. Öljyä käytetään raskausarpiin, ryppyihin ja vaurioituneelle iholle. Lisäksi se virkistää mieltä ja rauhoittaa hermostoa. Petitgrain (Pomeranssinlehtiöljy) on puhdistava ja antiseptinen. Olibaaniöljy, joka saadaan Olibaanipuun pihkasta, vahvistaa ja stimuloi solujen uudistumista. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43658
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Clay, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin (Vegetable), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Xanthan Gum, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Leaf Oil, Lactic Acid, Olibanum Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Face Mask Gentleä ohuesti puhdistetulle iholle. Anna naamion vaikuttaa noin 20 minuuttia. Poista naamio haalealla vedellä ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Suosittelemme, että Face Mask Gentleä käytetään kaksi kertaa viikossa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Laita naamio mieluiten AHA & Jojoba Peeling- tai Papaya Peeling -kuorinnan jälkeen. Iho käyttää nimittäin paremmin hyödykseen naamion aktiiviset ainesosat heti kuorinnan jälkeen. Huuhtele kuorinta-aine pois ja laita sen jälkeen naamio.

Katso lisää vastaavia kuin Face Mask Gentle

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.