Maria Åkerberg
Face Mask Black

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
25,90 € Suos. hinta 29,50 €
25,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Face Mask Black on kasvonaamio iholle, joka tarvitsee kunnon syväpuhdistusta. Aktiivihiilen, Jojobaöljyn, Sheavoin ja AHA-hapon yhdistelmän ansiosta tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti, kun iho tuntuu stressaantuneelta ja epätasapainoiselta. Face Mask Black kosteuttaa, antaa elinvoimaa ja upeaa hohtoa. Face Mask Blackiin on lisätty Aktiivihiiltä Ubamesta, joka on Japanissa kasvava tammi. Aktiivihiililtä on aiemmin käytetty veden puhdistamiseen ja myrkytysten hoitoon, koska sillä on kyky vetää itseensä myrkkyjä ja epäpuhtauksia. Tämän ominaisuuden olemme hyödyntäneet Face Mask Black -naamiossa. Aktiivihiili toimii magneettina, joka vetää ihosta puoleensa epäpuhtauksia, toksiineja ja liiallista talia samalla, kun se pienentää ihohuokosia, rauhoittaa ja antaa hohtoa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 48396
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerine (Vegetable), Charcoal Powder, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Fruit Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Käytä Face Mask Black -naamiota kaksi kertaa viikossa. Saat parhaan lopputuloksen, kun noudatat näitä vaiheita: 1. Poista meikki Pre-Cleansing Oililla. Puhdista sen jälkeen iho ihotyyppiisi sopivalla puhdistustuotteella. 2. Suihkuta Fresheneriä iholle ja pyyhi vanulla. 3. Levitä AHA & Jojoba Peelingiä ja kuori iho. 4. Levitä sopivan paksu kerros Face Mask Black -naamiota AHA & Jojoba Peelingin päälle. HUOM! Face Mask Black saattaa värjätä tekstiilejä, joten ole varovainen. 5. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. 6. Huuhtele kasvot. 7. Käytä naamion jälkeen seerumia, öljyä, voidetta ja balsamia.

Katso lisää vastaavia kuin Face Mask Black

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.