Biotherm
Wonder Mud

(7 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Oxygenating Resurfacing Mask With Algae Extract 75 ml
Katso myös
Biotherm
Tuotetiedot

Biotherm Skin Best Wonder Mud -kasvonaamio puhdistaa ihoa, supistaa ihohuokosia ja auttaa palauttamaan kasvoille heleyden. Antioksidanttinen kasvonaamio sisältää mineraalisavea, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa auttaen saamaan talin ulos tukkeutuneista ihohuokosista kuivattamatta ihoa. Murskattujen aprikoosinkivien uute kuorii hellästi kasvoilta kuollutta ihosolukkoa.

Kolmessa minuutissa vaikuttavassa naamiossa on kuohkea koostumus, joka auttaa ihoa hengittämään ja voittamaan kaupunki-ilman, meikin sekä toksiinien aikaansaaman ihon sameuden.

  • Kaikille ihotyypeille.

Koko: 75 ml

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Käyttö

Levitä naamiota kuivalle kasvojen iholle välttäen silmänympäryksiä ja huulia. Anna naamion vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhtele iho puhtaaksi hieroen sitä samalla hellin, pyörivin liikkein. Käytä naamiota kahdesti viikossa kaikkialla kasvojen iholla tai T-alueen ongelma-alueilla joka toinen päivä.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut