Peter Thomas Roth
Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Peter Thomas Roth
Peel Pads 270 ml
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, jossa on virkistävä geelikoostumus. Jäätikköjärvestä peräsin oleva levä auttaa taistelemaan kuivuuden aikaansaamia vaurioita vastaan elintärkeiden ravinteiden ja kosteutuksen avulla. Korealaiselta Jeju-saarelta peräisin oleva tee auttaa kuljettamaan elvyttävät ravinteet kuivalle iholle. Arktisen jäätikön Antarcticine-aktiiviaine auttaa muodostamaan iholle suojan ulkoisilta rasitteilta, jotka voivat edesauttaa ihon ikääntymistä ja kuivuudesta johtuvien juonteiden muodostumista sekä saada sitä kautta aikaan ryppyjä.

Kosteuttava naamio auttaa täytelöittämään ihoa ja häivyttämään siltä juonteita. Ihosta pehmeän, kosteutetun, kuulaan ja heleän näköinen.

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä runsas kerros naamiota puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele iho puhtaaksi viileällä vedellä. Käytä naamiota 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa jopa päivittäin pitääksesi ihon kosteutettuna.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.