Priori
LCA fx140 - Barrier Restore Complexe

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
68,95 €
68,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Priori LCA fx140 Barrier Restore Complex -kasvovoide auttaa ihoa pysymään vahvempana ja tukemaan sen luonnollisten suojamekanismien toimintaa. Ihoa pehmentävä ja silottava kasvovoide sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja ja ravinteita, joiden ansiosta voide sopii myös herkälle iholle. Keramidit suojaavat ja vahvistavat ihoa ja rasvahapot tuovat ravitsevan vaikutuksen. Kasvovoiteen sisältämä 2% LCA Complex -yhdiste koostuu maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta kasvovoide on kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

 

  • Suojaava ja vahvistava kasvovoide
  • Pehmentävä ja silottava vaikutus
  • Sisältää keramideja ja maitohappoa

Käyttö

Levitä 1-2 pumppausta kasvovoidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx140 - Barrier Restore Complexe

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.