Maria Åkerberg
Face Lotion Clearing

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Face Lotion Clearing, joka sisältää Bergamotin ja Margosan (Neempuun) eteerisiä öljyjä, on kosteuttava lotion normaalista rasvaiselle iholle. Face Lotion Clearing pienentää suuria ihohuokosia. Se myös tasapainottaa ihoa, mikä tekee siitä täydellisen, kun siirrytään mineraaliöljyä sisältävistä voiteista kasvipohjaisia öljyjä sisältäviin voiteisiin. Margosa (Neempuu) tekee ihosta raikkaamman ja ajan myötä vähemmän kiiltävän. Margosa (Neempuu) on Intiassa tavallinen puulaji. Sillä on antiseptisiä ja vahvistavia ominaisuuksia, ja se muun muassa auttaa tekemään ihohuokosista pienempiä. Käyttämämme Maitohappo valmistetaan sokerijuurikkaista ja on saman tyyppistä kuin kehon luonnollisesti tuottama kosteuden sitoja. Bergamottiöljyä uutetaan Bergamottihedelmän kuoresta Madagaskarilla. Bergamottiöljy on tasapainottava ja puhdistava. Käyttämämme öljy ei sisällä bergapteeniä, joka voi tehdä ihosta valonaran. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43682
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin (Vegetable), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Coco Glucoside, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Lactic Acid, Glyceryl Caprylat, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Face Lotion Clearing levitetään suoraan Freshenerin jälkeen kostealle iholle. Älä käytä Face Lotion Clearingiä silmien ympärillä. Valitse sen sijaan sopiva tuote, kuten Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm tai Eye Gel. Vahvistaaksesi vaikutusta rasvaisella/epäpuhtaalla iholla, käytä Royal Facial Oil Clearingiä Face Lotion Clearingin alla.

Katso lisää vastaavia kuin Face Lotion Clearing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.